Breaking news

De Crăciun, Valentin Butnaru bate recordul la mâncat sarmale

loading...
0 22

Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului matinal de la Antena 1, recunoaște că de Crăciun dă iama în sarmale și mănâncă mai multe decât prevede legea gurmanzilor.

valentin butnaru - craciun - sarmaleEste specialist în squash, dar nu are nimic în comun cu sporturile de iarnă. Ajunul îl prinde de obicei improvizând împodobirea bradului, iar de Crăciun încalcă legea comsumului de sarmale. Valentin Butnaru mărturisește că cel mai emoționant Crăciun l-a petrecut în compania unor copii de la un centru de plasament, pentru care a făcut pe Moș Crăciun.

Deși are bunici la Predeal, Valentin Butnaru nu are habar de vreun sport de iarnă. Însă respectă tradiția cu împodobitul bradului în Ajun de Crăciun.

„Culmea sporturilor de iarnă în cazul meu este că bunicii mei au avut o casă la Predeal, dar eu nici până în ziua de astăzi nu am reușit să învaăț niciun sport de iarnă. Îmi doresc foarte mult să învăț să mă dau cu placa, mai ales că cel mai bun prieten de-ai mei e expert, deci aș avea de la cine învăța! De obicei procrastinez teribil în ceea ce privește împodobitul bradului și, cu puține ore înainte de Ajun, mă apucă un avânt muncitoresc ce poate duce la multe improvizații futuriste, în special cu luminițele de brad”, povestește Valentin Butnaru.

Pe când avea patru anișori, când a mers la Moșul să-și ia cadoul, Valentin a fost nevoit să improvizeze o povestioară, întrucât uitase poezia: Țin minte că, la 4 ani, a trebuit să învăț o poezie pentru Moșu’, pe care am uitat-o cu desăvârșire când m-a luat în poală, așa că am improvizat o povestioară legată de cum mi-am crăpat eu dintele la săniuș. J Primul moment de improvizație din viață.

La capitolul vacanțe, preferă marea, pentru că: sunt dependent de apă, de soare și de briza mării. Ador sailingul și aș înota până îmi cad brațele. J Însă, pentru escapade de week-end, prefer o cabană de munte și drumețiile, iar unul dintre momentele mele preferate din an este experiența dintr-un cătun ferit de orice înseamnă tehnologie, lângă un baraj din Apuseni. Alunu se numește zona, iar peisajul este feeric.

Planuri de Sărbători: De Crăciun lucrez, dar voi profita de week-end pentru o plimbare prin zona Sibiului. De Anul Nou există foarte multe variante, ca în fiecare an de altfel, și mereu mă văd în situația de a ști exact ce și cum în ultimele două zile… câștigă totuși teren un Revelion in Capitală.

Cel mai frumos Crăciun de care își amintește este cel petrecut într-un centru de plasament: Un Crăciun în care l-am întruchipat pe Moș pentru niște copii cu nevoi speciale de la un centru de plasament. A fost cea mai puternică experiență emoțională pe care am trăit-o.

Și când vine vorba de mâncare și meniul preferat de Crăciun, Valentin Butnaru mărturisește: Sunt cel mai înflăcărat fan al sarmlelor… de obicei mănânc mult mai multe decât prevede legea, iar vinul fiert e la loc de cinste în familia noastră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata