De Crăciun CRBL are o misiune imposibilă: Alesia vrea de la Moșul, rochița prințesei Elsa

loading...

De Crăciun CRBL are o misiune imposibilă: trebuie neapărat ca Moșul să aducă pentru fiica sa Alesia, rochița prințesei Elsa.

crblCRBL va sărbători Crăciunul alături de soția sa, Elena, și de fiica lor, Alesia. În așteptarea Moșului, vor pregăti o masă bogată, de pe care nu vor lipsi tradiționalele preparate din carne de porc, vinul fiert și cozonacul.

”Crăciunul îl voi sărbători acasă, în București, împreună cu Elena și Alesia. O să-l așteptăm pe Moșu’ și o să pregătim mâncare conform tradiției. În a doua zi de Crăciun, o să merg cu fetele la Pitești să continuăm să sărbătorim împreună cu fratele meu, Dragoș și sora mea, Milena, bineînțeles conduși de doamna Andreianu, adică de mama (râde). Ce trebuie să fie pe masă, de Crăciun? Păi fără o țuică caldă nu poate începe masa de Crăciun. Vinul fiert este pentru desert alături de cozonac. La fel toba și lebărul sunt obligatorii, cârnații și carnea de porc la ceaun sau în tigaie cu mămăliguță și mujdei. Deja îmi plouă în gură, gata!”, spune CRBL.

La colindat nu va merge anul ăsta.

“În copilărie, mergeam în fiecare an cu colindul și acum aștept să mai crească Alesia să mergem împreună. Tot ce contează pentru mine în sfânta zi de Crăciun este să fiu alături de familie”, mai spune CRBL.

Pentru fiica sa, are multe de cumpărat. De fapt, tot ce ține de prințesa Elsa și de “Regatul de gheață”. De altfel, asta a și trecut Alesia pe lista pentru Moș Crăciun: Regatul de gheață: Și cu asta cred ca am spus tot. Da, este o isterie totală cu tot ce înseamnă acest film. Am fost acum o lună în magazinul de specialitate să cumpărăm rochița prințesei Elsa și, bineînțeles că nu am găsit-o. Mai erau înaintea noastră pe o listă de așteptare peste 100 de clienți. Așa că m-am sfătuit cu Mihai Morar și am găsit soluția. Mergem la o croitoreasă special pregătită să ne facă rochițele. Lista continuă cu manușa Elsei, peruca, pantofiorii, coronița, cu Elsa care cântă “Let it go!” etc. Cred că înnebunesc.

Și dacă pentru copiii de la grădinița mamei sale, CRBL a fost Moș Crăciun, pentru fiica sa nu crede că și-ar putea pune pletele dalbe: Am fost și eu Moș Crăciun pentru copiii din gradinița mamei mele acum vreo cinci-șase ani. Este un sentiment extraordinar. Nu cred că aș putea să repet figura și pentru Alesia. Este destul de emoționant și cred că m-aș da de gol. Dar pentru alți copii, aș mai face-o. Este cu adevărat emoționant. Simți toată bucuria copiilor și, în același timp, teama de Moș.

561 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*