Breaking news

De Crăciun, Andrei Andrei e gospodar. Prepară salam tradițional de Nădlac

loading...
0 16

Andrei Andrei,  protagonistul reality show-ului „Burlacul” pe care telespectatorii îl vot putea vedea din ianuarie la Antena 1, pregătește pentru Crăciun salam tradițional de Nădlac.

andrei andrei - salam traditional nadlacÎn familia lui Andrei Andrei este mare agitație! Fericiți că sărbătorile de iarnă i-au adus împreună, toți membrii familiei pregătesc bucatele pentru masa de Crăciun.

Andrei și tatăl lui se ocupă de prepararea salamului tradițional de Nădlac, pe care îl fac respectând cu strictețe o rețetă secretă.

„Sunt cu părinții mei la bunica, la țară. Eu și tata ne ocupăm de carne și acum am lăsat-o să se odihnească vreo trei ore, să intre bine aromele în ea. Între timp, mai bem și palincă, aici tradiția spune că nici nu se taie porcul dacă nu ai palincă”, a declarat amuzat Andrei, surprins în timp ce pregătea preparatele tradiționale de Crăciun.

Andrei se bucură de faptul că este alături de cei dragi și poate petrece în stil românesc cea mai frumoasă sărbătoare creștină cu atât mai mult cu cât viața și cariera de fotomodel l-au ținut mult timp departe de familie, uneori pe alte continente chiar.

Sper să mă găsească și Moș Crăciun aici și să îmi aducă multă dragoste și liniște sufletească”, mărturisește Andrei.

andrei andrei - familie - salam nadlac

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata