Breaking news

De ce aleg vedetele să-şi mărească buzele cu Juvederm?

loading...
0 36

Vedetele de la Hollywood se întrec mereu în a afişa un zâmbet cât mai atrăgător şi să arate mereu tinere şi strălucitoare ! Când eşti mereu în lumina reflectoarelor şi toate privirile sunt aţintite asupra ta, trebuie să te asiguri că foloseşti cele mai bune produse şi mai ales… care ţi se potrivesc cel mai bine!

marire buze cu JuvedermProdusul care a cucerit lumea medicinei estetice în materie de marire de buze este Juvederm, acesta a primit toate aprobările în Statele Unite şi în Europa.

Juvederm a cucerit doamnele din întreaga lume care au apelat la tratamente de marire a buzelor cu acid hialuronic datorită rezultatelor naturale care imită structura ţesutului natural din buze şi datorită tehnologiei de ultimă generaţie folosită în crearea acestui gel extraordinar.

Juvederm este un produs avansat care îndeplineşte toate criteriile unui filler perfect. Pentru că procesul de mărire a buzelor să fie cât mai confortabil pentru cliente, Juvederm şi-a îmbunătăţit formula adăugând lidocaină 0.3%, un anestezic ce face ca procedura de injectare să se desfăşoare fără durere atât în timpul intervenţiei, cât şi după.

După tratamentul de marire a buzelor cu Juvederm, buzele capătă un aspect atrăgător, natural şi discret sau din contră, proeminent şi vizibil, după dorinţă. Şi partenerul dumneavoastră de viaţă va fi încântat de aspectul sublim al buzelor dumneavoastră, corelat cu o textura delicate, care imită perfect structura catifelată a buzelor.

În clinica Ultraestetic găsiţi acest produs de top la preţuri competitive. Dacă vreţi să mergeţi la sigur şi să obţineţi rezultatele mult visate, Juvederm este alegerea cea mai potrivită!

Va aşteptăm cu drag la clinica Ultraestetic, acum într-o locaţie nouă, pe Str. Ernest Juvara nr. 35, Cotroceni, Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata