Breaking news

Daniela Crudu fuge cu caiacul la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”

loading...

În loc să pună osul la muncă și să își ajute colegii în organizarea nunții, Daniela Crudu fuge cu caiacul la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”. Nea Mărin are ac de cojocul ei și îi pregătește o mega răzbunare.

daniela crudu caiacDupă multă muncă, e nevoie și de puțină relaxare. Așa se face că după aproape o săptămână de muncă pe rupte pentru organizarea primei nunți de la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”, vedetele puse la treabă de Nea Mărin caută și distracția.

Cu temele aproape făcute, Daniela Crudu va încerca să fure câteva minute de relaxare și va porni la plimbare, pe lac, cu caiacul. Simpatica „Burlăciță” de la Antena 1 se va trezi însă imediat cu zbirul Nea Mărin pe urmele ei: pentru că nu acceptă nicio secundă de respiro în preajma marelui eveniment, acesta va lua o barcă și va porni în căutarea Danielei, pentru a o aduce la mal.

Însă modalitatea a fost una inedită. A legat caiacul de șalupă și a pornit în trombă sperând să o răstoarne pe Cruduța, în lac. Numai că Burlăcița s-a ținut tare de caiac și a ajuns teafără la mal.

Daniela Crudu, sexy la spălătorie, pe mașină

Nu a fost singura năzbâtie făcută de cruduța la Poftiți pe la noi. În misiunea de a strânge bani pentru a îndeplini toate sarcinile din organizarea nunții, vedetele de la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” fac tot soiul de munci, care mai de care mai solicitante.

Una dintre sarcinile primite va fi aceea de a merge la o spălătorie auto și de a curăța lună automobilele. Și cum munca pare mai ușoară atunci când o combini cu distracția, Daniela Crudu va face un adevărat show la spălătorie: stropită din cap până-n picioare de Nea Mărin cu spumă, aceasta se va cocoța pe una dintre mașini, va dansa și va spăla cu simț de răspundere vehicolul.

Daniela Crudu și Liviu Vârciu s-au distrat din plin la nuntă, în timp ce Andreea Mantea și Andrei Ștefănescu de la Alb Negru au pus osul la treabă.

cruduta caiac

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata