Breaking news

Daniel Pellegrine, un rapper de 20 de ani, ucis în timpul unui concert în Brazilia – VIDEO

loading...

Daniel Pellegrine, cunoscut ca și MC Daleste, un tânăr rapper în vârstă de doar 20 de ani, a fost împușcat mortal, în timpul unui concert susținut de acesta în localitatea Campinas, în sud-estul Braziliei.

Daniel PellegrineTragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în timp ce Daniel Pellegrine era pe scenă și cânta în fața a mii de spectatori.

Unul dintre cei prezenți la concert a tras un glonte care -la răpus în câteva clipe pe tânărul artist brazilian care s-a prăbușit pe scenă în fața a mii de fani.

Uciderea rapperului brazilian a fost filmată de camerele celor prezenți la concert. Imaginile tulburătoare cu crima au fost urcate pe Youtube unde au făcut peste 4 milioane de vizuălizari în doar trei zile.

Cu toate că Daniel Pellegrine a fost dus la spital în scurt timp, medicii nu au mai putut decât să constate decesul artistului.

Politia a declanșat o anchetă în acest caz șocant de crimă în fața a mii de persoane. Însă autoritățile nu au dezvăluit dacă s-au efectuat arestări sau dacă până la această oră există vreun suspect.

Fanii brazilieni îl plâng pe tânărul artist și spun că este o „victimă a intoleranței”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata