Breaking news

Danezii, cu două clase peste suedezi în organizarea Eurovision 2014

loading...

Danemarca a reuși să organizeze impecabil concursul Eurovision 2014, la Copenhaga, ediția din acest ani fiind net superioară celei organizate în 2013 la Malmo în Suedia.

scena eurovision 2014Scena impresionată, care a devenit cel mai mare ecran touch screen din lume, luminile, dotările tehnice, stilul de filmare și desfășurarea celor două semifinale și a finalei, fac din Eurovision 2014, una din cele mai reușite ediții din ultimii ani.

Ediţia din acest an a concursului Eurovision a fost una plină de grandoare, desfăşurată pe o scenă în formă de diamant. Danezii au reușit să transforme un fost complex industrial aflat pe insula Refshaleøen din Copenhaga, unde se construiau nave, într-o sală de spectacol ultra modernă.

Cu o scenă dublă ca mărime față de cea din Suedia de la Malmo, danezii au reușit să creeze show-uri fantastice pentru mulți dintre cei 37 de competitori din acest an. de departe cele mai reușite show-uri au fost cele ale Austriei, Suediei, Ucrainei și Rusiei.

B&W Halls se numște sala care a găzduit Eurovisionul din acest an, cele două semifinale și finala de sâmbătă, 10 mai, câștigată de Conchita Wurst din Austria.

Danezii au amenajat pentru Eurovision, într-una dintre hale, o sală cu o capacitate de 11.000 de locuri. Scena, în formă de diamant cu are două pasarele și un perete din schelet în formă de V, a fost dotată cu suprafață touch screen imensă, 30×30 metri. Devenind astfel cel mai mare ecran touch screen din lume.

Camera verde în care au stat artiştii înainte și după evoluția din concurs, a fost amenajată chiar în faţa scenei, în sală. Organizatorii danezi au reușit să conceapă un joc de lumini impresionant, precum şi un efect de cascadă.

Danezii au adus strălucire și spectaculozitate ediției din acest an a Eurovision, încercând să iasă tin formatul tip Eurovision. În finala de sâmbătă seară, înainte de a începe efectiv concursul, organizatorii au invitat pe rând, pe scenă, fiecare din cei 26 finaliști, în ordinea intrării în concurs. Iar în timp ce Emille de Forest, câștigătoarea din 2013 a Eurovision, toți finaliștii au fost invitați pe scenă.

În 2014, Eurovisionul se va organiza la Viena în Austria. Este de așteptat ca austriecii să fie buni organizatori și să rupă gura târgului cu o ediție și mai spectaculoasă decât cea din Danemarca.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata