Breaking news

Dan Manoliu se teme că Cezar nu va trece de semifinala Eurovision 2013

loading...

Dan Manoliu, producătorul general al Selecției Naționale Eurovision România 2013, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, că se teme de faptul că Cezar s-ar putea să nu treacă de semifinala din 16 mai de la Malmo.

dan manoliu si cezarDan Manoliu este sceptic în privința șanselor României de a se califica în finala Eurovision 2013, din 18 mai, întrucât crede că Cezar nu va trece de semifinala din 16 mai.

Ei au fost printre cei patru în care am crezut. Cezar, cred că este foarte dur ce spun, ori ne va duce foarte foarte sus, ori nu trecem de semifinală. Poate pare foarte dur, dar înclin să cred că se va întâmpla a doua variantă”,  a declarat Dan Manoliu pentru exclusivNEWS.ro.

În privința show-ului de sâmbătă seară din finală, Dan Manoliu s-a declarat mulțumit pentru că toți competitorii au fost mulțumiți. Dan Manoliu a declarat că nu a primit niciun reproș de la nimeni și că drept urmare este și el mulțumit de ce a ieșit.

Dan Manoliu a precizat însă că TVR încearcă să se repună pe picioare deși televiziunile comerciale și-ar dori ca postul național de televiziune să rămână la pământ.

Televiziunea Română  încearcă să se repună pe picioare după o pauză îndelungată și va fi foarte greu pentru că foarte mulți și-ar dori ca noi să rămânem să fim culcați pe jos la pământ. Toată lumea, toate televiziunile concurente și-ar dori asta pentru că suntem o forță și oricum TVR dacă s-ar scutura un pic ar putea să reintre în top trei”, a mai declarat Dan Manoliu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata