Breaking news

Cristina Spătar s-a detoxifiat în postul Paștelui, cu urzici

loading...

Cristina Spătar a apelat la o rețetă băbească ca să reușească să își detoxifieze organismul, greu încercat după ce a contractat un virus de la fiul ei.

cristina spatarCristina Spătar a depășit cu greu cele trei săptămâni în care a fost țintuită la pat din cauza unui virus foarte agresiv pe care l-a luat de la Albert, iar acum, pentru că a fost nevoită să ia antibiotice, a început o cură de detoxifiere pe care o va ține șapte zile.

“Voi consuma numai sucuri naturale și legume verzi, în special urzici, care îmi plac la nebunie. Nutriționista mi-a spus că mă vor ajuta să am un sistem imunitar foarte solid și că organismul va fi mult mai tonic. Primăvara, orice femeie ar trebui să facă o astfel de cură, care ajută și la scăderea în greutate”, a declarat Cristina.

Și cum ne aflăm în plin post al Paștelui, detoxifierea o va ajuta să țină și post, așa că va împușca doi iepuri dintr-o lovitură.

loading...
1 Comentariu
  1. cris spune

    Cosmeticele bio si naturale reprezinta o alternativa sanatoasa la produsele pline de chimicale si parabeni clasice. Uleiurile bio si naturale pot fi folosite in diverse moduri: ca demachiante, in loc de creme sau ca ingrediente cosmetice. Cremele preparate acasa din ingrediente proaspete sunt cele mai bune si sanatoase pentru ten, par si corp. Le puteti cumpara de pe magicosmetice.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata