Breaking news

Cristina Scarlat și-a smuls degeaba părul pe scena Eurovision. Moldova a ratat calificarea în finală

loading...

Moldoveanca Cristina Scarlat și-a smuls fără folos părul, marți seară, pe scena Eurovision 2014, în prima semifinală desfășurată la Copenhaga. Moldova nu s-a calificat în finală.

cristina scarlatCristina Scarlat și-a smuls părul, marți seară, pe scena Eurovision 2014, de la Copenhaga, în speranța că gestul ei, parte din momentul artistic, va impresiona publicul.

Cristina Scarlat a reprezentat în acest an Moldova la Eurovision cu piesa Wild Soul. Însă, publicul european și juriile naționale, nu au clasat-o în primele 10 țări care au concurat în prima semifinală.

Interpretarea ezitantă, greoaie și neclară de la începutul piesei și show-ul static al moldovenilor au făcut ca europenii să nu se înghesuie să-i voteze.

Astfel că după cinci prezențe consecutive în finala Eurovision, Republica Moldova ratează finala. Este cea de-a zecea participare a Moldovei la Eurovision, și pentru a doua oară când nu accede în finală, prima dată fiind în 2008, când Geta Burlacu nu a trecut de semifinale.

În 2005, când a participat pentru prima dată la Eurovision, Republica Moldova a bifat și cea mai bună clasare în finala Eurovision. Trupa Zdob si Zdub cu piesa Bunica bate toba, s-a clasat pe locul șase în finală.

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda și Islanda sunt cele zece țări calificate în finala de sâmbătă seară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata