Breaking news

Cristina Pană: “nu vreau să fiu tare-n gură ca Mircea Badea”

loading...

Invitată de Mihai Morar în emisiunea “Răi da’ Buni”, frumoasa pupăză a Adrianei Bahmuțeanu de la emisiunea “La Shueta cu Bahmu” de pe Kanal D, a fost pusă în câteva situații stânjenitoare de către moderator.

SPY_FULLPAGE_004Mihai Morar i-a dat un test de cultură generală, adresându-i întrebări de genul: ce este un ministru?, ce face un președinte? , ori pe cine consideră ea șeful banului”. Bineînteles că pupăza Cristina și-a luat în serios rolul de pupăză și a dat răspunsuri ca mai toate asistentele tv. Până la urmă, Daniela Crudu s-a făcut remarcată prin prostie, nu i-a cerut nimeni vreun atestat de la Oxford, așa că e tipic  printre angajatele cu rol de asistente să facă mai pe “prostuțele”, căci asta li se cere.

Cristina Pană a simțit nevoia să dea o replică controversatului prezentator Mihai Morar.

“Nu mi-am propus în viață, să fiu o enciclopedie mobilă și nu mă interesează subiectul politică. Îmi e de ajuns să știu cine e președintele și premierul României, restul nu mă interesează. Dacă eram și eu la fel de tare-n gură ca Mircea Badea, poate aveam emisiunea mea, dar politica e un subiect neutru pentru mine. Nu mi-am propus să arăt cât sunt de deșteaptă, că nici pe Patapievici nu-l bagă nimeni în seamă”, a declarat Cristina Pană, asistenta Adrianei Bahmuțeanu.

loading...
2 Comentarii
  1. gogu spune

    Cum e turcul si pistolul! Fatuca asta in mod sigur e blonda naturala. Iart-o Doamne ca nu stie ce spune!

  2. Iulia spune

    Foarte interesant articolul, multumesc este o sursa de informatie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata