Breaking news

Cremele antirid, pe bază de celule stem care previn îmbătrânirea au ajuns și în România

loading...

Celebrele creme antirid, minune, create de compania  Jeunesse, cu o tehnologie bazată pe factori de creşterea a celulelor stem, au ajuns să fie comercializate și în România.

creme antiridCelebrul dermatolog francez, Newman, specializat în produse cosmetice, a creat o cremă antirid pe baza tehnologiei de funcționare a celulelor stem.

Compania Jeunesse a crezut în rețeta dermatologului și l-a susținut pentru a crea la scară comercială, un set de creme antirid, care au la bază tehnologie bazată pe factori de creşterea a celulelor stem din corpul nostru.

Celulele stem permit organismului de sfideze procesul de îmbătrânire prin reînoirea pielii, reîntinerirea pielii şi în final, restaurarea pielii.

Astfel a luat naștere linia de creme Luminesce care include un ser pentru întinerire celulară, o cremă hidratantă de zi, una de noapte, o cremă de corp și un demachiant reparator.

Serul întinerire celulară este produs de întinerire unic care stimulează regenerarea celulelor, ducând la întinerirea pielii și dispariția ridurilor. Serul mătăsos are cel mai ridicat procentaj în complexul de factori de creştere pentru a supra încarcă regenerarea celulară.  Se folosește de două ori pe zi, prin aplicarea unei cantități mici de ser antirid pe vârful degetelor, cu care masezi apoi fața și gâtul.

Crema hidratantă de zi pentru o faţă strălucită pentru tot parcursul zilei, fără riduri. Complexul hidratant de zi conţine extract de măr, linte, şi pepene verde pentru hidratare intracelulară şi extracte de alge roşii şi verzi pentru a menţine umiditate şi elasticitate. LUMINESCE™ reîmprospătează funcţiile celulelor pentru un aspect tineresc, hidratând și protejând pielea. Extractul de alge roşii furnizează o barieră naturală pentru a reţine umezeală.

Crema de noapte – O crema hidratantă ce corectează factorii dăunători de peste zi în timp ce dormiţi. Sprijină mecanismul pielii de auto-reparare în timp ce îl şi fortifică pentru viitor. Vitamine puternice şi antioxidanţi protejează membranele celulelor de daune radicalilor liberi. Inovaţia celule stem LUMINESCE întinereşte profund pielea pe timpul nopţii și diminuează apariția petelor de vârstă, uniformizând totodată pielea.

Crema de corp furnizează hidratare intensă şi atenţie celulară. Hrăneşte, restabileşte, şi netezeşte toate tipurile de piele, în special în zonele dure şi uscate. Repară efectele factorilor de mediu în timp ce o protejează de îmbătrânirea prematură.

Demachiantul reparator protejează pielea în timp ce detoxifiază prin îndepărtarea toxinelor de la nivel celular. Demachiantul exfoliază uşor pentru a descoperi pielea care este întinerită de produsele LUMINESCE.

Cristian Tuns, reprezentant al companiei Jeunesse Global România, care distribuie celebrele creme antirid în țara noastră, a declarat pentru exclusivNEWS.ro faptul că: linia de creme Luminesce produs de compania are la bază, un sistem revoluționar de prelungire a tinereţii, lucrând la nivel celular. Când sunt folosite împreună, produsele  ţintesc însăşi sănătatea celulelor nostre pentru a le ţine tinere şi vitalizate. 

Dacă îți dorești să ai o piele frumoasă și lipsită de riduri, și vrei să testezi Linia de îngrijire a pielii LUMINESCE™, poți lua leăgtura cu reprezentantul pentru România al Jeunesse Global, Cristian Tuns, la numărul de telefon: 0744199190.

Fă-ți ziua mai frumoasă și scapă de ridurile care-ți trădează vârsta, folosind gama de creme antirid LUMINESCE™.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata