CRBL povesteşte ce şi-a cumpărat cu banii câştigaţi la barbut

loading...

CRBL le-a povestit blondelor lui Dan Negru, ce şi-a cumpărat cu banii câştigaţi la barbut. După ce a spus că metoda de făcut bani nu este normală și că no recomandă, artistul a spus că din banii câștigați la jocurile de noroc și-a luat un casetofon.

crbl - juratArmata de blonde a lui Dan Negru l-au provocat pe CRBL  să povestească în exclusivitate întâmplările pe care s-a ferit să le dezvăluie până acum.

Astfel, CRBL a fost întrebat de una dintre concurente care a fost suma cea mai mare pe care a câştigat-o la barbut.

Perioada în care mă duceam la jocurile de noroc este un exemplu de <aşa nu>. Încercam să fac bani uşor şi s-a dovedit că n-a fost cea mai bună soluţie”, mărturiseşte CRBL.

Artistul a povestit că nu mai ştie exact care a fost suma cea mai mare pe care a obţinut-o, doar că acei bani l-au ajutat să-şi cumpere un dublu casetofon. CRBL a mai adăugat faptul că primul salariu pe care l-a câştigat ca balerin la teatrul din Piteşti l-a pierdut la jocurile de noroc.

Ca simbol al acelor vremuri, CRBL şi-a tatuat două zaruri pe gât şi de fiecare dată când are ocazia, acesta le recomandă oamenilor să nu cadă în plasa acestei patimi.

761 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*