Breaking news

CRBL povesteşte ce şi-a cumpărat cu banii câştigaţi la barbut

loading...

CRBL le-a povestit blondelor lui Dan Negru, ce şi-a cumpărat cu banii câştigaţi la barbut. După ce a spus că metoda de făcut bani nu este normală și că no recomandă, artistul a spus că din banii câștigați la jocurile de noroc și-a luat un casetofon.

crbl - juratArmata de blonde a lui Dan Negru l-au provocat pe CRBL  să povestească în exclusivitate întâmplările pe care s-a ferit să le dezvăluie până acum.

Astfel, CRBL a fost întrebat de una dintre concurente care a fost suma cea mai mare pe care a câştigat-o la barbut.

Perioada în care mă duceam la jocurile de noroc este un exemplu de <aşa nu>. Încercam să fac bani uşor şi s-a dovedit că n-a fost cea mai bună soluţie”, mărturiseşte CRBL.

Artistul a povestit că nu mai ştie exact care a fost suma cea mai mare pe care a obţinut-o, doar că acei bani l-au ajutat să-şi cumpere un dublu casetofon. CRBL a mai adăugat faptul că primul salariu pe care l-a câştigat ca balerin la teatrul din Piteşti l-a pierdut la jocurile de noroc.

Ca simbol al acelor vremuri, CRBL şi-a tatuat două zaruri pe gât şi de fiecare dată când are ocazia, acesta le recomandă oamenilor să nu cadă în plasa acestei patimi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata