Breaking news

CRBL a devenit erou de jocuri educative pe calculator

loading...

Din dorința de a se implica mai mult in educatia fetitei sale, Alesia în vârstă de 4 ani, CRBL, a devenit de câteva zile… erou de jocuri pe calculator.

crbl - erou jocuri educativeFănica și CRBL – Cupa EduTeca” se numește CD-ul destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani, în care aceștia sunt ghidați prin jocuri educative chiar de celebrul artist.

“Am cumpărat un joc educațional, pe CD, pentru Alesia. Mama fiind educatoare, i l-am dat să-l testeze, să-mi spună la ce nivel este și dacă este ok. Apoi am început să-l joc cu Alesia, care este de-a dreptul înnebunită după el. În fiecare seară verificăm ce mai face Fănica… Apoi i-am contactat pe acești băieți care produc astfel de jocuri și le-am spus că vreau să ma implic și eu în această poveste. Au fost foarte încântați de propunerea mea, iar aceasta este prima noastră colaborare, primul CD, pentru că vor urma și altele. Și mai pregătesc o surpriză, peste două-trei săptămâni, când acest CD se va găsi la chioșcuri, le voi oferi și albumul meu, ca bonus. Deocamdată, CD-ul a ajuns în grădinițe și școli. În plus, va exista o aplicație online, pe care ei nu au avut-o până acum, astfel ca părinții să-l poată juca alături de copiii lor“, a declarat CRBL.

CD-ul cuprinde jocuri de formare de cuvinte, recunoaștere sunete instrumente muzicale, recunoștere poziții spațiale, diferențiere după mărime, dar și jocuri cu teme sportive – tenis, fotbal, baschet, înot, gimnastică, puternic interactive.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata