Breaking news

Costume la comandă sau Ready to Wear?!

loading...

filip cezar costumCostume la comanda  pentru un domn de Romania.

Fie că este vorba de o seară specială sau de o întâlnire importantă cu oameni de afaceri, nu există nici un grad de comparație între a purta un costum făcut special la comandă (după tiparul și personalitatea ta), și un costum gata făcut (Ready to Wear).

Realizarea unui costum la comanda este o artă ce implică participarea activă a clientului în realizarea prețiosului articol vestimentar.

Costumele realizate pe comandă în atelierul casei de modă Filip Cezar, nu sunt făcute doar pentru “a da bine pe corp”, ci și pentru a reflecta personalitatea și stilul tău de viață.

Luând în considerare toate cazurile în care îmbrăcămintea va fi purtată și în ce scopuri, designerii Filip Cezar se asigură că vestimentația creată se potrivește atât stilului tău de viață, cât și trăsăturilor tale.

Croitorii nu folosesc niciodată “trucuri” și nu lăsă loc de “scurtături” pentru a finaliza o lucrare la data obiectivului stabilit, chiar dacă procesul de producție poate implica mai multe costuri, mai multă muncă manuală, excluzând de cele mai multe ori ajutorul posibililor colaboratori.

Trecând prin toate pragurile de consultare și până la montarea finală a costumului, clientul este implicat constant în procesul de creație, acesta regăsindu-se în alegerea materialului, a modelului, cât și a detaliilor, numai și numai cu ajutorul consilierilor Filip Cezar.

Realizarea primului costum necesită trei sau patru probe intermediare, în fiecare etapă făcându-se ajustări pentru a se asigura că produsul final este unul ce poate satisface cele mai înalte standarde, ale celor mai mari critici de modă. Atingerea obiectivului este întotdeauna aceeași. Perfecțiunea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata