Breaking news

Cosmina Păsărin, concediată de TVR

loading...

TVR a decis să înceteze contractul de colaborare cu prezentatoarea TV Cosmina Păsărin, după ce în presa tabloidă au apărut imagini cu vedeta tv, care aveau o  tentă erotică, care dauc atingere imaginii Televiziunii Române.

Cosmina PasarinDecizia TVR, survine la scut dimp după ce tabloidul  ”Libertatea”,  a publicat fotografiile indecente, într-un articol cu titlul “Cosmina Păsărin, show erotic la mare”, în care se puncta că aceasta a folosit microfonul în mişcări cu conotaţii sexuale.

Televiziunea Română consideră total neadecvat şi nepotrivit din punct de vedere moral comportamentul Cosminei Păsărin, una dintre prezentatoarele emisiunii „Întâlnire la malul mării”, de la TVR 2. Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produsă de o televiziune publică. În aceste condiţii, conducerea Televiziunii Române a decis încetarea, cu efect imediat, începând din data de 8 iulie, a oricăror relaţii contractuale cu Cosmina Păsărin“, se arată în comunicatul de presă al TVR.

Cosmina Păsărin a aflat de concediere de la  Evenimentul zilei.

“Eram pe o scenă şi dansam, pentru Dumnezeu! Au fost făcute nişte fotografii din care apoi au fost extrase nişte cadre care au fost apoi interpretate în anumite ziare. Dacă dansezi cu un microfon în mână, asta nu înseamnă că acel microfon înseamnă altceva decât un microfon”, a declarat Cosmina Păsărin pentru evz.ro.

Începând de vineri, 9 iulie, emisiunea “Întâlnire la malul mării”  difuzată de TVR 2, va fi prezentată doar de către Dalia Puşcă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata