Breaking news

Cosmin Seleși vrea să emigreze în Statele Unite

loading...

Cosmin Seleși s-a cam săturat de România și vrea să emigreze în Statele Unite ale Americii ca să îi poată asigura un trai decent fiului său, Tudor.

cosmin selesi - suaCea mai mare dorință a lui Cosmin Seleși, prezentatorul transforming show-ului “Te cunosc de undeva”, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, de Antena 1, este aceea de a-i asigura fiului său, Tudor, “un viitor bun, într-o țară normală, oricare ar fi ea”, dar și “să-mi fac meseria în altă parte”.

Cu alte cuvinte, vrea să părăsească România, anul viitor, împreună cu familia.

Sunt hotărât să plec în State, să-mi fac meseria în SUA. Poate dă Dumnezeu să plec anul viitor. Nu-mi abandonez proiectele de aici, voi veni trei luni pe an să filmez la „Te cunosc de undeva!”, apoi mă întorc și tot așa. Cred că acolo școala e mult mai bună, mai sigură, iar copiii sunt mult mai respectați decât aici. Cred că în orice alt stat atenția acordată copiilor este mai mare decât aici. La noi în țară, educația copiilor nu interesează pe nimeni. De asemenea, în SUA cred că voi reuși și în meseria mea, pentru că sunt bun în ceea ce fac. Cred în steaua mea norocoasă”, a declarat actorul Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor putea vedea sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, dar și duminică, 5 octombrie, și în calitate de concurent, în show-ul “Dansez printre stele”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata