Breaking news

Cosmeticele bio cu ceas au apărut și în România

loading...

Create încă din antichitate de către egipteni, cosmeticele bio sunt din ce în ce mai căutate și în România. Efectul benefic al acestora asupra tenului femeilor, face ca româncele să cumpere tot mai mult astfel de produse de înfrumusețare.

cosmetice bioDorința egiptenilor pentru un aspect fizic plăcut a făcut ca încă din antichitate să existe remedii pentru creșterea părului, reducerea ridurilor, vindecarea cicatricilor și întinerire.

Inspirați fiind de practicile antice ale egiptenilor în materie de produse de înfrumusețare, cercetătorii au creat cosmeticele bio cu efecte extraordinare pentru corpul uman, ale căror efecte negative și toxice, nu există.

Acum și româncele se pot bucura de avantajele create de cosmeticele bio. Și asta grație companiei BIO-Cosmetics, care importă produse de top ale gamelor din care fac parte și sunt certificate BDIH, ECOCERT, SKAL, EKO SWEDISH, ISO9001 și Universitatea din Milano – organisme de prestigiu în domeniul certificării în Europa.

Pentru că este luna cadourilor și pentru că se apropie sărbătorile de final de an, Bio Cosmetic a pregătit câteva oferte promoționale pentru româncele care vor să se întinerească și să se îngrijească cu cosmetice bio.

Bio Cosmetics are în prezent 15% reducere pentru 21 de game complete. Este de ajuns să cumperi două produse de machiaj și primești GRATUIT un superb săculeț CADOU în culorile sarbatorilor.

ALEGE COSMETICE CU CEAS

Dacă valoarea coșului tău de cumpărături depășește 199 lei, primești drept cadou un ceas la alegere. 

Egiptenii, în credința lor că aspectul fizic denotă nivelul spiritualității fiecăruia, căutau să aibă o înfățișare cât mai prelucrată, pentru o impresie pozitivă a sinelui. Așadar pășește în noul an plină de încredere și frumusețe.

Alege mai mult. Alege BIO-Cosmetics!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata