Breaking news

Cosma Levi, coregraful tinerilor talentați din filmul Revederea

loading...

Cosma Levi, un orădean talentat în ale dansului, este vinovat de coregrafia superbă din filmul Revederea, turnat în această lună în stațiunea montană Moeciu.

cosma leviCosma Levi a avut dificila sarcină ca în Tabăra de Film de la Moeciu să instruiască și să reușească să închege o coregrafie ce trebuia executată perfect de 30 de tineri de mai multe vârste.

După două săptămâni de repetiție, Cosma Levi și-a dus elevii în fața camerelor de filmat pentru prima repetiție oficială și prima dublă pe scena din cadrul Sălii de Spectacole a Primăriei din Moeciu.

Cum era de așteptat, lucrurile nu au stat perfect de la început și pentru faptu că tinerii erau numeroși iar scena neîncăpătoare. Astfel că primele repetiții au fost cu scântei.

Tinerii au fost cooperanți și au băgat la cap rapid indicațiile coregrafului astfel că au putut să execute de 30 de ori coregrafia, pe parcursul celor peste 12 ore de filmare la musicalul de final din filmul Revederea.

Deși i-a chinuit din plin pentru coregrafie, majoritatea tinerilor au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cosma Levi, pe care l-au catalogat ca fiind un coregraf de nota 100.

Cosma Levi are 32 de ani, s-a născut la Oradea este căsătorit iar de dans s-a apucat din pasiune pentru Michael Jackson și de gura mamei, încă de pe la 11 ani.

A luat premii la festivaluri importante din țară și străinătate, a ajuns în semifinale la Românii au talent cu proiectul Amadance, colaborează cu artiști români celebri precum Dj Project, Giulia, Willmark, Loredana, Ioana Anuța și face parte din juriul oficial al concursului internațional de hip hop de la Las Vegas.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata