Breaking news

Controversa videochatului, explicată de tinere care au făcut parte din echipa de „modele”

loading...

Li se spune modele şi activează în domeniul videochatului; tinere fete, plecate de acasă pentru a fi pe cont propriu spun că se descurcă destul de bine de când au descoperit locul de muncă în cadrul echipei de marca studio videochat YesStudio.

studio videochatSe spune despre videochat că este un job ce aduce un compromis. O astfel de etichetǎ se pune pe acest job şi din alt punct de vedere, asta pentru că societatea este încă cu o mentalitate învechită. Însă tinerele care au făcut sau încă fac acest job mărturisesc că nu este ceea ce pare şi că privit la exterior acest domeniu este uşor de judecat.

Beneficiile jobului la videochat

Aşa cum spun şi fostele modele, unele actuale deţinătoare de studiouri de profil, acest job aduce şi beneficii. Un prim avantaj este legat de programul flexibil. Ales în funcţie de posibilitatea fiecărui model, ales după bunul plac, se cere cel mai mult seriozitate în respectarea acestuia. Fie că lucrezi dimineaţa pentru că eşti matinală sau seara pentru că pe timp de zi mai ai un alt job sau treburi, contează să respecţi locul de muncă şi modul de organizare a timpului de lucru.

În aceeaşi listă se încadrează şi ceea ce ţine de răsfăţul fetelor. În acest sens modelele au parte de răsfăţ beauty, înseamnând că sunt aranjate până în cele mai mici detalii. Au parte de consiliere în ceea ce priveşte imaginea lor pentru că până la urmă asta vinde, imaginea, chipul lor atrăgător. Sunt mereu încântate cu bonusuri, încă de la prima zi de angajare şi până la zilele lor de performanţă.

Că tot vorbeam despre bani acest capitol este de fapt marea atracţie în ceea ce priveşte alegerea unui astfel de job. Salariile ce se plătesc pe această nişă depăşesc uneori şi aşteptările şi, atenţie, se pare că nici nu contează nivelul de experienţă pe care îl au unele. Deja sună ofertant!

Oferte de la studio la studio

Mai mult decât celebrele oferte ale studiourilor de videochat de la caz la caz poveste se schimbă în bine. Unii îşi permit să ofere chiar şi cazare, transport gratuit şi multe alte servicii adiţionale ce nu au contracost. Marea majoritate aplică regula de bonus primit încă de la angajare, ca un soi de bun venit în echipă.

Şi pentru că se lucrează legal, cu un contract stabilit, un astfel de job este se pare şi bine plătit, vine cu răsplata bănească la înalt nivel şi, de ce nu, se poate considera un start bun pentru un viitor pe măsură. Cu banii strânşi multe se orientează spre o nişă asemenatoare sau cel puţin îşi ridică standardele de viaţă. În orice caz, este departe de a fi un job care impune greutăţi şi compromisuri. Se cere doar disponibilitate şi o minte deschisă cât să accepţi un altfel de job. Scurt pe doi se consideră că cine riscă câştigă şi cu cât eşti mai deschis la nou cu atât ai de câştigat, la propriu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata