Breaking news

Connect-R la Radio 21: Îmi doresc să scriu o carte!

loading...

Connect-R şi-a făcut apariţia în studioul Radio 21 în această dimineaţă îmbrăcat cu un tricou special, pe care avea imprimată o poză cu bunicul său şi mesajul “Grandpa was a gangster”.

Connect R in Sufrageria Radio 21Artistul le-a mărturisit Matinalilor 21 că iubeşte şi este iubit, are lângă el un suflet extraordinar, şi suferă din cauza zvonurilor din ziare.

Tataie Nicu, tatăl mamei mele, avea un cal alb, frumos, cu care impresiona domnişoarele în centru. Era un bărbat foarte chipeş, un domn extraordinar, căruia îi onorez memoria”, a spus Connect-R.

Gazda Matinalilor 21, Manuel Dinculescu, îi atribuie lui Connect-R meritul că a schimbat istoria muzicală în România: El este cel care a pus piedică valului de englezisme din piesele româneşti. După Vara nu dorm toată lumea a început să cânte în română.

Connect-R îşi doreşte în continuare să scrie şi să intepreteze versurile proprii: Am scris dintotdeauna în română, la un moment dat am crezut că trebuie să merg cu valul, însă, am revenit repede la limba română, pentru că în engleză nu mă pot exprima la fel de bine.

Connect-R a recitat în direct o poezie “proaspătă” la MATINALII 21 şi a promis că va încerca să adune toate scrierile sale într-o carte: Proezie, mai degrabă, pentru că scriu şi poezie şi proză. Simt dorinţa de a trimite mesajele astea generaţiei tinere care vine la concertele mele.

Connect-R a cântat live la Matinalii 21 împreună cu CORTES şi echipa sa un cover The Fugees,  “Ooh La La La”, cu versuri în limba română, improvizate chiar în Sufrageria Radio 21 de Connect-R.

“Dă-te-n dragostea mea” este piesa care a încheiat sesiunea live de la Matinalii 21, interpretată, într-o manieră inedită.

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă la radio. De luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata