Breaking news

Concurenții de la Burlăciţa, la un pas de a se lua la bătaie

loading...

Andreea Mantea, cea mai râvnită burlăciţă a momentului, stârneşte conflicte printre băieţii veniţi să-i cucerească inima în cel mai incitant reality show al momentului, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

radu rus - concurent burlacitaBăieţii din concurs se luptă pentru inima Andreei şi încearcă să o impresioneze cu şarmul lor în întâlnirile pe care burlăciţa le pregăteşte. Printre surprizele din ediţia de joia aceasta s-au numărat skydiving, plimbări romantice în Las Vegas, zbor cu balonul şi chiar un mega concert Celine Dion. Cu toate acestea, orgolioşi din fire, băieţii ajung să se confrunte, iar micile şicane dintre ei se transformă în adevărate conflicte.

Astfel, în ediţia de joi, doi dintre concurenţi, Tiberiu şi Radu, au fost la un pas de a ajunge la violenţă fizică. Colegii, însă, au fost alături de ei şi au reuşit să-i liniştească, mărturisind că sunt în concurs pentru a o cuceri pe Andreea, nu pentru a isca scandaluri.

Din nefericire pentru Radu, el a fost cel ales de frumoasa burlăciţă să părăsească competiţia. Înainte de a ieşi din cursa pentru inima Andreei, Radu a atenţionat-o pe burlăciţă de faptul că în casa în care stau băieţii se întâmplă foarte multe lucruri. La ce se referea concurentul eliminat, rămâne de văzut joia viitoare, la „Burlăciţa”, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata