Breaking news

Colecția de primăvară Rosie Hungtington pentru Autograph sărbatorește Valentine’s Day

loading...

Rosie Huntington-Whiteley a lansat cea mai nouă colecţie pentru Autograph M&S chiar în prag de Valentine’s Day, ziua internațională a îndrăgostiților.

Rosie HungtingtonCreată folosind cea mai fină mătase şi complexă dantelă, luxoasa colecţie este perfectă pentru declaraţii de dragoste. Senzuale bejuri perlate şi rozuri trandafirii cu accente de ametist alcătuiesc o paletă cu adevărat feminină, imprimeul floral cu trandafiri delicaţi oferind un şarm aparte chiloţilor de damă franţuzeşti, frumoaselor camizole şi a teddy-urilor din şifon şi mătase.

Colecţia de pijamale Rosie pentru Autograph întruchipează luxul. Seturi sofisticate de pijama din satin şi cămăşi de noapte din mătase de lungime completă stau alături de pantaloni de pijama ultra fini din caşmir şi halate cu imprimeuri pentru o colecţie care inspiră  o eleganţă somptuoasă.

Rosie a declarat, „ Am vrut să creăm o colecţie luxoasă de lenjerie perfectă pentru Valentine’s Day şi să imbrăţişăm feminitatea femeii făcând-o să se simtă extraordinar de frumoasă, fie că se răsfaţă sau primeşte un cadou de la partenerul ei. Una dintre piesele mele preferate trebuie să fie Rosie pentru Autograph Set sutien şi chilot Ametist din mătase – stilul semnătură din colecţia mea într-o culoare frumoasă şi măgulitoare de bijuterie.”

Eu şi Rosie am pus romantismul la baza acestei colecţii, inspirându-ne din decadenţa şi frumuseţea ştearsă a artei Rococo şi spiritul decadent Versailles. Colecţia a fost creată având feminitatea in minte şi prezintă mătăsuri somptuoase cu dantelă cu design franţuzesc şi piese noi, foarte plăcute din şifon şi mătase, ce emană feminitate”, a declarat Soozie Jenkinson, Şeful Departamentului de Design M&S.

Fie că te răsfeţi sau faci o supriză persoanei iubite, colecţia Rosie pentru Autograph va adăuga un element de romantism şi lux zilei de Valentine’s Day de anul acesta. Noua colecție va fi disponibilă începând cu Ianuarie 2014

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata