Breaking news

Claudiu Roman, găsit mort în baie, de către tatăl și iubita lui

loading...

Claudiu Roman s fost găsit mort, în baie, de către tatăl său, care fusese chemat de iubita DJ-ului întrucât acesta nu răspundea la telefon.

claudiu romanClaudiu Roman s-a spânzurat în timp ce iubita lui, Cristina Cuvineanu se îndrepta spre apartamentul lui. Când a ajuns în fața blocului și a văzut că luminile erau stinse în apartamentul acestuia și-a dat seama că ceva s-a întâmplat.

”Trecea printr-o perioadă foarte gravă, era foarte nemulţumit de el, deşi lumea din jurul lui îl iubea enorm. Era depresiv şi a fost la numeroşi preoţi şi psihologi pentru a se trata. S-a cufundat în muncă, era pasionat de radio, uneori părea că este mai bine. Credeam că a trecut peste asta, dar se pare că nu. Şi-a ascuns foarte bine trăirile. M-a sunat în jurul orei şapte. M-a chemat la el, părea binedispus, glumeam la telefon cu el. I-am spus că mai stau puţin la muncă şi plec spre el. Când am ajuns, maşina era parcată în faţa blocului, lumina stinsă în apartament, nu răspundea la interfon şi la apelurile mele disperate. Atunci mi s-au înmuiat picioarele. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Nu ştiu ce a fost în capul lui”, a povestit Cristina Cuvineanu.

Claudiu Roman și-a pregătit din timp sinuciderea, el lăsând cardurile și codurile PIN, familiei, pentru a putea scoate banii.

Eu cred că şi-a pregătit treaba foarte meticulos. Mi-a lăsat cardul lui pe care scrie pe el codul PIN, ne-a lăsat pe un card “vezi că aici mai sunt bani de încasat“, a lăsat cheile de la maşină”, a povestit tatăl lui Claudiu Roman.

Bărbatul a povestit şi cum l-au găsit pe Claudiu mort în baia apartamentului său.

A sunat ea (nr. iubita lui Claudiu) pe la un 21.20 că Claudiu nu răspunde la telefon pe niciun număr şi dacă avem noi o cheie să ne ducem şi ne-am dus. Aveam o cheie de rezervă, că ne-a dat el. Ne-am uitat, cheile lui erau în dreapta cum intrai, în dormitor nimic, în sufragerie nimic şi când am băgat capul în baie am leşinat“, a spus tatăl lui Claudiu Roman, la Antena Stars.

Claudiu Roman va fi înmormântat azi, la Cimitirul Metalurgiei din București, iar cei care vor să-i aducă un ultim omagiu pot veni la priveghiul de la Capela Bisericii Sfantul Ierarh Nicolae.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata