Breaking news

Claudiu Nergheș: Nu am avut întotdeauna dantura perfectă

loading...

Claudiu Nergheș a mărturisit pentru exclusivNEWS.ro că nu a avut dantura perfectă încă de mic. ”Vinovată” de aspectul actual al danturii, este mama lui, care l-a chinuit în copilărie cu aparatul dentar.

claudiu nerghes - x factorClaudiu Nergheș, studentul la Tehnică Dentară din Cluj, care a uimit atât juriul X Factor dar și o țară întreagă cu dantura lui perfectă, dezvăluie cum a ajuns să fie invidiat de toată lumea pentru zâmbetul său.

Nu am avut întotdeauna dantura asta perfectă. Am purtat aparat dentar pentru a ajunge la acest rezultat și mi-am albit și dinții. Și mă bucur acum că am purtat aparat, chiar dacă la momentul respectiv mi se părea cea mai nasoală chestie”, a mărturisit Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

Mister Zâmbet Perfect îi sfătuiește pe cei care vor să-i calce pe urme în privința danturii, să aibă mare grijă cu igiena orală, întrucât este mai ușor să previi decât să combați: În primul rând să meargă la controale periodice la stomatolog, nu doar când ajung în ultimul stadiu de durere. Prevenția este cel mai bun tratament. Să fie atenți la igiena orală, să folosească de la periuța de dinți, la ața dentară, la apa de gură etc. Și dacă există anomalii dentare, să apeleze la aparate ortodontice de corecție, evident. Consider că igiena orală este foarte importantă și dantura. Poate din cauza facultății….dar consider că toată lumea ar trebui să aibă mare grijă de dinții lor. 

Aflat în ultimul an la Tehincă Dentară, Claudiu Nergheș recunoaște că nu va profesa această meserie întrucât își dorește o carieră în muzică: Studiile le voi continua. Sunt în ultimul an de facultate, ar fi păcat să nu o termin dacă am ajuns până aici. În domeniul tehnicii dentare nu doresc să profesez. Anul ăsta avem licența, e mare stres și cu ea. Am mers la această facultate fără să știu prea multe despre ce înseamnă. Și pe parcurs am realizat că nu este pentru mine și nu este ce-mi doresc eu. Dar de terminat, o termin.

Delia și Cheloo i-au lăudat la scenă deschisă atât dantura cât și zâmbetul, iar cei care-i trimit mesaje pe facebook, îl complimentează și ei pentru dantura perfectă. Motiv suficient pentru ca o firmă de produse pentru igiena orală să-l remarce și să-i propună apară într-o reclamă.

Până acum nu a primit o astfel de ofertă, însă Claudiu recunoaște că nu ar spune nu, unei astfel de propuneri: Până acum nu am primit. Încă aștept. Mi-ar face mare plăcere dacă aș primi asemenea ofertă.

loading...
1 Comentariu
  1. spanac spune

    dar de cand a citit articolul cu sexul oral, are o dantura de toata frumusetea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata