Breaking news

Claudiu Nergheș, înnebunit după lasagna, tiramisu și papanași cu gem

loading...

Claudiu Nergheș este un gurmand înrăit și nu se poate abține atunci când vine vorba de lasagna, tiramisu, și papanași cu gem și smântână.

claudiu nerghes preferinte culinareClujeanul cu dantura perfectă care a fermecat juriul X Factor cu zâmbetul său, este un mare pofticios când vine vorba de mâncare.

Recunoaște că nu se descurcă în bucătărie, însă la degustat este primul. În topul preferințelor culinare se află lasagna, tiramisu și papanașii.

Mâncarea mea preferată din Univers este Lasagna. Aș mânca Lasagna non stop. Nu mănânc multe dulciuri, nu sunt bune pentru dinți, dar desertul meu preferat sunt papanașii. Îi înnebunesc pe prietenii mei cu papanașii. Cine a inventat papanașii prăjiți cu smântână și gem, merită cel mai mare premiu. Când vine vorba de prăjituri, tiramisu este preferatul meu”, a declarat Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

Duminica trecută, Claudiu Nergheș s-a calificat în etapa Home Judje Visit, fiind la doar un pas de Galele Live X Factor.

La două săptămâni de când s-a difuzat emisiunea cu audițiile X Factor, Claudiu Nergheș face colecție de like-uri și mesaje pe facebook, iar pe stradă este oprit de clujeni care-l felicită pentru prestația de la X factor.

Toți colegii cu care m-am întâlnit m-au felicitat, m-am simțit putin stânjenit, eu nu sunt genul care să se laude în gura mare chiar dacă unii poate au această părere. Am avut multe impresii de schimbat, deoarece unii dintre ei au și apărut în filmare și îmi spuneau și ei că au primit mesaje că i-a văzut lumea. Mă bucur că pot să trec cu prietenii și colegii prin această experiență.  În timpul liber mai fac modeling, este doar un hobby, ajută la banii de cheltuială. Ies în oraș cu prietenii, fac ce face orice tânăr de vârsta mea, nu fac nimic special”, a mai declarat Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

Când vine vorba de compromisuri, Claudiu Nergheș spune că ar fi dispus să facă unul, de dragul carierei muzicale: Nu pot spune în momentul ăsta ce compromisuri aș face până nu voi fi nevoit să le fac. Dar un compromis pe care sigur l-aș face ar fi să mă mut unde ar trebui să mă mut pentru a putea face ceea ce-mi doresc. Asta însemnând să îmi văd familia și prietenii mai rar. Dar aș fi dispus să fac acest sacrificiu pentru a-mi îndeplini țelul. Aș vrea să mă mut la București, pentru că acolo se întâmplă totul. Din Cluj e mai greu.

Duminică, 17 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, aflăm dacă Claudiu Nergheș se califică în Galele Live X Factor 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata