Breaking news

Claudia Ghițulescu, la un pas de a-și pierde vederea

loading...

Cântăreața de muzică populară, Claudia Ghițulescu, riscă să rămână fără ochiul stâng, din cauza unui virus luat dintr-o cabină de machiaj.

claudia ghitulescuDin cauza machiajului pe care trebuie să și-l facă de fiecare dată când apare în public sau la tv, Claudia Ghițulescu riscă să rămână fără ochiul stâng.

Cântăreața de muzică populară a contactat un virus de toată frumusețea, fiind în pericol să-și piardă vederea la ochiul stâng. Mai întâi acesta i s-a inflamat, apoi a avut tulburări de vedere, așa că tânăra interpretă a ajuns de urgență la spital.

Am probleme cu ochiul stâng de aproape o săptămână de zile. Am luat un virus foarte periculos de la machiaj, care face rău ochilor și pot rămâne fără vedere, dacă nu mă tratez la timp. Deși am avut imunitatea scăzută din cauza oboselii, pentru că nu am reușit să mă odihnesc foarte bine în ultimele zile. Am avut cântări prin țară și am alergat de la una la alta, am luat imediat acest microb. Datorită doctorului oftalmolog Ovidiu Boruga mă simt mai bine. Dânsul mi-a salvat ochiul, mi-l pansează din două în două ore și  îmi aplică tratamentul necesar. Dacă nu urmez cu sfințenie tratamentul, pot să-mi pierd vederea! Așa că, dragele mele colege aveți grijă pe unde vă machiași și cu ce produse. De regulă astfel de viruși se iau din cabinele de machiaj”, a mărturisit cântăreața, cu lacrimi în ochi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata