Breaking news

Charlotte Elizabeth Diana este numele fiicei lui Kate și a Prințului William

loading...

S-a aflat numele mici prințese a Marii Britanii. Fiica lui Kate Midelton și a Prințului William va purta numele bunicii sale, Lady Diana, moartă într-un grav accident rutier în anul 1997.

kate si printul william - printesaLa trei zile de la venirea pe lume, prințesa regală are și un nume. Kate și William o vor boteza pe prima lor fetiță cu numele de: Charlotte Elizabeth Diana.

Mica prințesă s-a născut sâmbătă, la ora locală 08.34 (10.34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra. Fetița este al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Naşterea fetiţei ducesei Catherine şi a prinţului William a generat peste 1,1 milioane de mesaje pe Twitter, mica prinţesă dovedindu-se mai populară pe această reţea online decât fratele său, prinţul George.

Un interes atât de mare referitor la familia regală britanică nu a mai fost înregistrat din iulie 2013, de la naşterea prinţului George, primul copil al ducesei Catherine şi al prinţului William.

În cinstea venirii pe lume a micii prințese a fost marcată luni la Londra cu 100 de salve de tun, potrivit tradiției monarhiei britanice.

Însă, venirea pe lume a micii prințese a dat naștere unui lung șir de speculații, întrucât mămica Kate a părut foarte fresh ca și cum nu ar fi născut deloc.

Aspectul impecabil al lui Kate, după naştere, a intrigat mii de oameni, unii mergând până la a crede că ducesa a născut mai demult sau că nu a fost însărcinată, ci a apelat la o mamă surogat.

Însă Kate a apelat la serviciile unor stilişti pentru a arăta ca şi cum nu ar fi dat naştere unui copil.

Ducesa de Cambridge a fost coafată, după naştere, de către  Amanda Cook Tucker, aceeaşi care se ocupă de părul prinţilor Wiiliam şi Harry încă din copilărie. Stilista a fost văzută intrând în spital în jurul orei 13, la cinci ore de când Kate a născut, cu o geantă imensă plină de produse pentru coafat şi styling. Aşa se explică buclele perfecte şi părul strălucitor al ducesei, care au devenit o adevărată marcă a eleganţei ei.

Machiajul lui Kate Middleton a fost unul natural, aşa cum ea obişnuieşte şi în viaţa de zi cu zi. Pe lângă produsele cosmetice în culori neutre, ea foloseşte şi o cremă de faţă cu venin de albine, care costă 55 de lire. Potrivit Daily Mail, ducesa este nemulţumită de pungile de sub ochi şi, pentru că nu apucă să doarmă cât ar vrea, a căutat un produs cu efect de lifting facial.

Unghiile scurte şi manichiura french sunt o altă marcă a ducesei de Cambridge. Kate are, de cinci ani, aceeaşi manichiuristă, care îşi face treaba o dată pe săptămână sau mai des. Pregătită pentru naştere, Kate a avut grijă să-şi facă unghiile cu câteva zile înainte. A optat pentru culori deschise, neutre, aşa cum îi stă bine unei femei cu copil nou-născut.

Rochia albă, cu flori galbene, pe care Kate a purtat-o când a ieşit în public cu fetiţa ei şi cu prinţul William, a fost una perfectă pentru o lăuză. Lungă cât să-i acopere genunchii şi largă în zona burţii, ţinuta i-a ascuns ducesei cele mai mari neajunsuri caracteristice unei femei care a născut recent. Pantofii, cu toc mediu, au fost aleşi într-o culoare nude, pentru a se potrivi perfect cu nuanţa pielii ducesei şi pentru a crea astfel iluzia unor picioare mai subţiri.

Fetiţa ducesei Catherine, care este încă de la naşterea sa cea mai mediatizată prinţesă din lume, va genera în următorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de modă şi frumuseţe din Marea Britanie, potrivit publicaţiei britanice The Telegraph.

salve de tun

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata