Breaking news

Cătălin Scărlătescu dă startul Festivalului Scoicilor la Laguna Verde

loading...

Week-endul acesta este unul dedicat preparatelor pe bază de fructe de mare. Chef Cătălin Scărlătescu organizează la Laguna Verde, în apropierea Capitalei, cea de-a doua ediție a Festivalului Scoicilor, la care va găti personal midii, după o rețetă proprie.

scarlatescu-  scoici”Îi aștept pe toți cei care nu au planuri de vacanță să vină la festival. Voi găti midii, așa cum am făcut și anul trecut, avem un decor special, aer curat și relaxare”, spune chef-ul, care se pregătește de ceva timp pentru acest festival pe care vrea să-l facă tradiție.

Noutatea acestei ediții este că chef Scărlătescu s-a gândit să aducă îmbunătățiri meniului.

”Dacă anul trecut am gătit doar midii la ceaun, anul acesta voi face și rapane și stridii. Iar pentru cei cărora nu le plac fructele de mare voi pune pe masă cârnați delicioși pregătiți după rețeta mea”, mai spune Cătălin.

Chef-ul va avea și ajutoare în bucătărie, astfel că cei care vor ajunge la festival în acest week-end vor vedea la cratiță și fețe cunoscute.

”Ciprian Feghiuș de la ”Hell’s Kitchen” m-a anunțat deja că va pune umărul la treabă alături de mine, dar și Don Baxter, care mi-a promis că va veni nu numai să mănânce, ci și să gătească. Pe lângă faptul că este un talentat creator de muzică – așa cum îi spun eu – Don Baxter vrea să devină și un bun bucătar. Așa că i-am spus că trebuie să simtă pe pielea lui cum e să gătești pentru o mie de persoane. Vom vedea la festival dacă va trece testul sau nu”, mai povestește chef Scărlătescu.

Festivalul Scoicilor se va desfășura pe 26, 27 și 28 iunie în complexul Laguna Verde din Balotești, iar cei care vor ajunge acolo, începând de vineri de la ora 13.00, vor avea parte, pe lângă preparatele gătite chiar de chef Scărlătescu, și de muzică și relaxare în aer liber.

ceaun

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata