Breaking news

Cătălin Moroşanu face flotări cu o blondă în spate

loading...

Cătălin Moroșanu a făcut show în platoul emisiunii „Te pui cu blondele?” de la Antena 1. Luptătorul K1 și-a demonstrat forța, făcând flotări cu o blondă în spate.

morosanu flotari cu blonda in spatePepe, Cătălin Moroşanu şi Vasile Muraru sunt cei care vor răspunde întrebărilor lui Dan Negru, dar şi provocărilor celor 50 de blonde sexy.

Blondipedia lui Dan Negru este mereu pusă pe şotii şi le propune invitaţilor tot felul de teste inedite. De data aceasta, Cătălin Moroşanu a fost cel luat în vizor de blonde şi a fost nevoit să-şi demonstreze forţa.

Întrebat dacă acceptă să facă flotări susţinând pe spate o greutate de 50 de km, celebrul luptător K1 nu a refuzat profovarea. Marea surpriză pentru el a fost în momentul în care a văzut că cele 50 de km erau, de fapt, concurenta care i-a propus challenge-ul.

Cum s-a descurcat Cătălin vor putea afla telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, o altă concurenta îi va demontra luptătorului K1 că două cărţi pot fi mai puternice decât el.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata