Breaking news

Cătălin Cazacu ar vrea să joace în filmul “Fast and Furious”

loading...

Campionul la motociclism Cătălin Cazacu ar vrea să joace în celebrul film american Fast and Furious, în care a apărut și regretatul actor Paul Walker.

catalin cazacu - filmDupă ce a primit numeroase laude legate de prestaţiile lui în faţa camerei, sportivul Cătălin Cazacu şi-a propus să-şi construiască o carieră în cinema şi televiziune.

Primul pas ar fi un rol care să-i pună în valoare atât calităţile sportive, cât şi charisma şi simţul umorului de care dă dovadă.

Cel mai mult mi-ar plăcea să încep cu un film în genul Fast and Furious; dacă s-ar face aşa ceva la noi, cu siguranţă m-aş duce la casting… şi aş încerca, pe cât posibil, să-mi fac singur cascadoriile!”, spune Cătălin Cazacu.

Campionul a avut de curând o experienţă care i-a confirmat că visul lui nu e imposibil: Am fost la probe pentru o peliculă străină care se filma în România. Eram foarte mulţi acolo şi ni s-a spus să trecem pe fişă că am studiat actoria. Actorie vreţi?! Bine! Aşa am scris, m-am dus în faţa camerei şi am făcut show, mi-am imaginat că trebuie să impresionez un public dintr-o sală mare… Şi se pare că mi-a ieşit, ţinând cont că am rămas pe short list, alături de încă patru tipi, actori pe bune.

În tot acest timp, sportivul pregăteşte alături de echipa sa un proiect de emisiune TV, care să combine experienţa lui în motociclism cu pasiunea pentru media.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata