Breaking news

Cătălin Bordea şi-a cerut prietena în căsătorie la Aerodrom

loading...

Cătălin Bordea, colegul de platou al lui Dan Capatos în cea mai incenciară emisiune, “Un show păcătos” a hotărât că e momentul să se aşeze la casa lui alături de prietena sa, Livia. Astfel că, şi-a surprins iubita chiar de ziua ei de naştere cu o cerere în căsătorie.

Catalin BordeaDupă ce i-a pregătit prietenei o cină romantică pe marginea lacului Mogoşoaia, Cătălin a dus-o la Aerodrom, pentru o săritură cu paraşuta. Surpriza a fost de fapt alta.

Chiar înainte să execute saltul, Bordea a întrebat-o pe Livia dacă vrea să-i fie alături pentru restul vieţii. Năpădită de emoţii,  Livia a rãspuns afirmativ.

La sol îi aşteptau cei mai buni prieteni care au dorit să fie alături de ei în acele clipe. După ce au aterizat, Bordea a repetat întrebarea, moment în care s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit inelul. Cererea a fost atât de emoţionantă încât Bordea nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Seara, Livia a venit în platoul emisiunii “Un show păcătos” şi a povestit experienţa prin care a trecut.

De data aceasta însă, Bordea a fost cel surprins, pentru că bunica sa, femeia care l-a crescut şi pe care o iubeşte foarte mult, a intrat în legătură directă prin telefon ca să-i transmită gândurile sale: În sfârşit i-a venit mintea la loc. Este şi el la casa lui, nu mai umblă din floare în floare. Doar nu pot să spun <din ciuline în ciuline>, a glumit bunica, totodată, urându-i multă sănătate, înţelepciune şi înţelegere.

Pe Cătălin Bordea, telespectatorii îl pot vedea de luni până joi începând cu ora 23:00, la Antena 1, alături de Dan Capatos, asistentele păcătoase şi de dj-ul Silviu Andrei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata