Breaking news

Carnavalul Mamaia 2014 continuă cu prezentări de modă și defilarea carelor alegorice

loading...

După succesul spectacolului de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 din 5 iulie, la care au participat primarul Constanței Radu Mazăre, Mihaela Rădulescu şi peste 100 de actori, acrobaţi, animatori, artişti și muzicieni, distracția continuă în Mamaia!

carnaval mamaia 2014FashionTV România și Primăria Municipiului Constanța vă invită la o nouă defilare a carelor alegorice, sâmbătă, pe faleza din Mamaia, carele oprindu-se de această dată la scena mică din Piațeta Cazino.

Tinerele care își doresc o carieră în modelling se pot înscrie în castingul online din Caravana FashionTV

Evenimentul va include prezentări de modă marca FashionTV, unde frumoasele modele care au pășit pe podium alături de Radu Mazăre săptămâna trecută vor putea fi admirate din nou.

Modelele FashionTV au fost descoperite prin alt proiect de anvergură marca FashionTV România: Caravana FashionTV.

Desfășurată pe tot teritoriul României, iar din acest an și în Republica Moldova, Caravana FashionTV deschide porțile industriei modei și frumuseții tinerelor talentate, prin preselecții organizate în marile orașe din țară.

În același timp, tinerele care își doresc o carieră în modelling se pot înscrie în castingul online care se desfășoară pe întreaga perioadă a verii pe site-ul Fpeople.ro.

Înscrie-te azi și în câteva zile poți fi la evenimentele FashionTV România de pe litoral!

Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie – 23 august 2014, el a ajuns deja la a treia ediție și este recunoscut drept unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe litoral. Ediția de deschidere a acestui an a strâns un număr record de spectatori în Piaţeta Cazino, nu mai puțin de 25.000 de vizitatori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata