Breaking news

Carmen Harra vrea să fie vecină cu celebrul actor Nicholas Cage în Bahamas

loading...

Carmen Harra, binecunoscuta scriitoare şi realizatoare de emisiuni din America este tentată să-şi cumpere o insula în Paradis!

carmen harraLa invitaţia fiicei sale Alexandra şi a viitorului său ginere, Carmen Harra a petrecut o vacanţă de vis în Bahamas.

Escapada de o săptămâna a fost perfectă pentru sfătuitoarea vedetelor de la Hollywood, care nu şi-a încărcat doar bateriile şi s-a relaxat pe plajă şi în plimbările cu iahtul, ci s-a întors acasă cu ideea de a-şi cumpăra propria insulă!

În acest caz, Harra ar putea avea vecini celebri precum actorii Nicholas Cage şi Johnny Depp.

“M-am simţit foarte bine în Bahamas. A fost superb, apa este cea mai albastră şi curată! M-am relaxat şi m-am plimbat printre insule în fiecare zi. Am fost în Exuma, partea mai sălbatică, unde este o privelişte de vis. Recunosc, mi-ar plăcea să am şi eu o insula aici! Din câte ştiu, Nicholas Cage are aici o insula de 6 milioane de dolari! Preţurile pornesc de la 2 milioane la 60, în funcţie de cât de mult vrei să investeşti”, a mărturisit Carmen Harra, care s-a întors şi cu câteva kilograme lipsa din vacanţă.

harra carmen

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata