Breaking news

Carmen, fiica lui Adrian Minune: Nu am cântat niciodată manele

loading...

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”, nu a cântat niciodată manele.

carmen simionescu“Chiar dacă am crescut cu această muzică, nu pot aborda stilul respectiv și nu mă caracterizează. Tata mi-a dat câteva sfaturi de care țin cont în permanență. Mi-a zis că trebuie să mă îndrăgostesc de fiecare personaj, să găsesc ceva ce-mi place la el și să mă axez pe acel ceva. “Te cunosc de undeva!” îmi pare distractiv, solicitant, caritabil, un loc unde știu că găsesc oameni cu energie pozitivă. Este acel lucru pentru care te trezești “cu noaptea în cap”, dar o faci cu drag. Este ca o joacă, dar una foarte serioasă. Ador tot ce ține de “Te cunosc de undeva!””, a mai spus Carmen.

În ce personaj se va transforma Carmen Simionescu, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al optulea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata