Breaking news

Carmen Brumă la TEO SHOW: A fost extraordinar de dureros, dar sunt vie!

loading...

Carmen Brumă a intrat astăzi în direct în emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, şi a vorbit despre naşterea primului ei copil.

captura - TEO SHOWPrimele declarații după naștere, Carmen Brumă a ales să le facă în emisiunea lui Teo, dată știind prietenia dintre realizatoare și Mircea Badea.

Ne simţim foarte obosiţi, întregi şi fericiţi că totul s-a terminat bine. Nu aş mai face asta şi cred că nu aş mai naşte natural, a fost destul de traumatizant, extraordinar de dureros şi cred că puteam să scap mult mai uşor. A fost mult mai greu decât mi-am imaginat, dar sunt vie, sunt întreagă după 18 ore de travaliu”, a declarat Carmen Brumă.

Întrebată de Teo Trandafir care a fost prima reacţie a soţului ei, Mircea Badea, Carmen a declarat: Când a văzut copilul prima dată, Mircea a spus: <cât de mic e!>>. Astăzi l-a luat în braţe, l-a şi învăţat o prima mişcare, cum să stea în garda. În această seară avem consiliu de familie şi vom stabili ce nume va purta, una dintre variante este.

Carmen Brumă a născut miercuri seară, după ora 22.00, pe cale naturală, un băiețel de nota zece, la Spitalul Regina Maria din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata