Breaking news

Caricaturistul oltean Gogu Neagoe se iubeşte cu Ancuța Cârcu „Mama natură” a PRM

loading...

Caricaturistul oltean Gogu Neagoe se iubeşte cu Ancuța Cârcu, botezată și „Mama natură” a PRM, care are cei mai mari sâni din politica românească.

gogu neagoe si ancuta carcuIubire, mare iubire între un caricaturist oltean şi o bistriţeancă cu ambiţii de a ajunge noua „viperă sexy” a lui Vadim.

Artistul plastic din Olt trăieşte o poveste de dragoste cu Anca Cârcu, femeia cu cei mai mari sâni din politică și din Romania. Astfel că sunt șanse mari să  jucăm la nunta lor chiar la anul.

Între Gogu Neagoe şi Anca Cârcu s-a legat o iubire rapidă, după ce olteanul cu succes, stabilit în Bucureşti, a întâlnit-o pe Anca la câteva evenimente mondene ei vorbesc și la telefon.

Ceva mai discreţi în a-şi face cunoscută relaţia de dragoste, cei doi par să se concentreze în acest moment pe carierele lor.

Anca visează să se mărite cu Neagoe, dar mai mult își dorește o carieră în politică. Eşecul de la alegerile parlamentare din 2012 nu au demoralizat-o.

Fostă „fată de la pagina 5  în anul 2005”, PRM-ista visează la un post de europarlamentar în 2014. Până atunci își împarte timpul între activitatea de moderator tv la un post local din Bistriţa Năsăud şi iubitul din Bucureşti.

Oltean cu suces Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania.

A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia.

loading...
2 Comentarii
  1. Alina spune

    Nea Gogu trezestete, asta e vipera cu clopotei. Cand se termina banii iti va da cu picirul in fund. Alta victima la rand.Face farmece de nu mai sti cum te cheama. Atentie au patito si alti.

  2. om ne vinovat acest artist spune

    pacat de acets om minunat pictor eu lam vazut la brasov era invitat de 1 iunie 2002 de a realizat caricaturi pentru copiii .erau copiii multi la masa lui de lucru ia facut si la fata mea cea mica acum are 19ani fii atent nu te lasa pe carcu din bistrita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata