Breaking news

Campionul Cătălin Cazacu şi-a spart televizorul cu un cozonac

loading...

Dacă pe pista de motociclism e un as în orice împrejurare, în viaţa de zi cu zi pilotul Cătălin Cazacu recunoaşte că e predispus la… accidente casnice.

catalin cazacuChiar de Sărbători, sportivul a avut parte de un eveniment cât se poate de haios, dar şi inoportun: şi-a făcut praf televizorul aruncând în el cu un Panettone.

Deşi cozonacul era destul de moale, forţa cu care a fost aruncat şi unghiul au făcut ca plasma să sufere daune considerabile.

“Recunosc, sunt neîndemânatic uneori şi nu mă gândesc cu câtă forţă dau. Mă uitam şi eu liniştit la un film, mâncam din cozonac şi, la un moment dat, am vrut să-l pun deoparte. Mi-era lene să-i fac loc pe masa din faţa mea, aşa că l-am aruncat, ca la baschet, spre coşul cu bunătăţi din spatele televizorului. Mare greşeală!“,povesteşte sportivul.

Cătălin şi-a petrecut, astfel, ore bune prin magazinele de specialitate, căutând să înlocuiască televizorul distrus pe ultima sută de metri.

A durat ceva până mi-am găsit modelul dorit. Aşa-mi trebuie dacă dau la coş şi dau pe lângă **J**”, a concluzionat pilotul.

Cătălin Cazacu va avea nevoie şi de momente de relaxare, cu sau fără televizoare şi Panettone, deoarece în curând va începe pregătirea pentru noul sezon de curse şi pentru Campionatul Mondial, în care îşi pune mari speranţe alături de echipa lui.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata