Breaking news

Călin Geambaşu: Mi-a fost greu să divorțez

loading...

Artistul Călin Geambașu, lansat prin intermediul programului tv ”Școala Vedetelor” de la TVR,  a mărturisit la emisiunea la Bonton de la Digi 24, că i-a fost greu să divorțeze.

calin geambasu - divortEmisiunea “Bonton”, difuzată duminică, de la ora 17.30, prezintă un interviu cu artistul Călin Geambaşu şi încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra modului în care se desfăşoară divorţurile în ultima perioadă.

Numai anul trecut, în România, s-au înregistrat peste 20.000 de divorţuri. Există cupluri care s-au despărţit pe cale amiabilă, la notar, însă cei mai mulţi au ajuns în faţa instanţei. Acolo, au uitat de bunele maniere.

Există nenumărate exemple de divorţuri scandaloase şi printre vedete. Şi… la aşa modele, aşa rezultate. Dar există şi vedete care au ales calea notarului. Lavinia şi Călin Geambaşu au decis să pună punct căsniciei în urmă cu șapte ani, într-un mod civilizat.

Noi am divorţat fiindcă lucrurile nu au mai continuat aşa cum au început. Şi atunci… Am încercat amândoi cât am încercat să le aducem pe făgaşul iniţial. Dacă n-au mai funcţionat, nu are rost să alterăm ceea ce a fost foarte frumos între noi şi amintirile frumoase care ne-au rămas permanent în suflet. Uite, ne leagă o relaţie de prietenie şi ne va lega toată viaţa”, povestește artistul.

Lavinia şi Călin s-au dus de mână la notar. Au plecat de acolo cu zâmbetul pe buze ştiind că au făcut ceea ce trebuie, chiar dacă le-a fost greu: Dacă intri cu tancurile, încordat, cu bombe, cu arsenal împotriva persoanei care ţi-a fost dragă şi nu ştiu de ce nu-ţi mai e. Bine. Depinde de la oameni la oameni. Sunt „n” situaţii. De aceea nu trebuie generalizat. Dar dacă vii cu principii morale, cu gânduri bune, cu bune intenţii, nu mai au loc războaie de genul acesta.

Nu se văd şi nu vorbesc în fiecare zi, dar la nevoie se sprijină unul pe celălalt. Pentru că au ales să păstreze doar ce-a fost frumos între ei. Timpul le-a arătat soţilor Geambaşu că un divorţ civilizat a fost alegerea corectă. Un divorţ elegant îi va face pe copii să treacă mai uşor peste trauma separării părinţilor şi felul în care decizi să abordezi acest subiect spune multe despre tine ca persoană.

Mai multe detalii despre suferinţa celor doi soţi de-a lungul procesului de divorţ, dar şi sfaturi de bune maniere şi un interviu excepţional cu actriţa Ilinca Goia, puteţi urmări duminică, de la ora 17.30 pe Digi24, în cadrul emisiunii “Bonton”, prezentată de Dana Gonţ.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata