Breaking news

Calendar creștin ortodox român incendiar cu preoți gay dezbrăcați – FOTO&VIDEO

loading...

Un calendar creștin ortodox ce cuprinde imagini cu bărbați care pozează aproape dezbrăcați alături de preoți ortodocși români, face furori în presa internațională dar și pe internet.

calendar crestin ortodox gayUn nou calendar creat de către creștinii ortodocși români cu modele masculine pline de mușchi în ipostaze fierbinți a fost lansat pe internet.

Bărbaţii din pictorialul calendarului ortodox apar îmbrăcaţi sumar sau purtând doar lenjerie intimă. În timp ce alţii sunt îmbrăcaţi în straine preoţeşti, simulând diverse ritualuri.

Bărbații care apar în pictorialul calendarului creștin ortodox nu sunt preoți în realitate. Unul dintre organizatorii calendarului a declarat pentru The Huffington Post că modelele sunt membri ai unei comunităţi care luptă pentru drepturile homosexualilor, pentru căsătoriile între homosexuali şi pentru libertatea exprimării şi egalitate.

Acest produs nu este unul cu scop religios. Este o operă artistică cu accente politice şi sociale, care promovează modernitatea şi dinamismul. Scopul este să demonstrăm că, în general, credincioşii ortodocşi nu sunt toţi la fel, ci sunt oameni cu pasiuni, preferinţe, interese şi dorinţe diverse„, spun creatorii calendarului.

Modele masculine prezentate în calendar sunt de origine română. Scopul acestui controversat calendar este acela de a aduce un omagiu la căsătoriilor gay și de a susține drepturile acestei minorități sexuale.

calendar ortodox preoti gaycalendar preoti gaypreoti gay calendar otodox

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    IMI VINE SA VOMIT … A INEBUNIT LUMEA ! DA DOAMNE UN NOU POTOP, CATACLISM, CEVA … CA NU SE MAI POATE !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata