Breaking news

Burlacul Andrei Andrei vrea să își petreacă o parte din viață în Portugalia

loading...
0 11

„Burlacul” Andrei este fascinat de Portugalia, țara în care au fost realizate filmările pentru cel de-al V-lea sezon al show-ului, difuzat din ianuarie de Antena 1.

andrei andrei - burlaculAndrei Andrei, „Burlacul” de la Antena 1, a mers în Portugalia pentru filmările pentru cel de-al V-lea sezon al show-ului, al cărui protagonist este. Modelul este fascinat de-a dreptul de Portugalia, încât își dorește să-și petreacă acolo o parte din viață.

Am mai fost în Portugalia, dar doar la Lisabona și nici nu am prea avut timp să vizitez orașul”, povestește Andrei. „După cele văzute și trăite în cadrul show-ului „Burlacul”, simt că trebuie să petrec o bună parte a vieții mele acolo, și nu e doar părerea mea, multe persoane alături de care am filmat au spus același lucru”, declară „Burlacul”.

Așadar, cele 20 de concurente care intră în show cu speranța că îl vor cuceri pe unul dintre cei mai râvniți bărbați ai momentului au șansa să se bucure de o destinație exotică în plină iarnă. Doar 10 dintre ele, alese chiar de Andrei, se vor întrece însă în ritualuri de seducție în superba țară din Peninsula Iberică și vor avea parte de clipe romantice, aventuri și momente intime.

Povestea începe în Lisabona, capitala țării și totodată principala atracție turistică. Competiția se înăsprește cu fiecare ediție în parte, iar concurentelor li se vor testa limitele și hotărârea de a câștiga întreaga atenție a lui Andrei.

Porto este următorul oraș unde „Burlacul” și pretendentele lui vor admira orașul, vor asculta muzică fado și vor degusta faimoasele vinuri, care vor face cu siguranță ca apropierea dintre ei să fie mai ușoară.

Ultima destinație din acest periplu al iubirii este Algarve, sudul exotic al Portugaliei. Concurentele care vor reuși să ajungă până în acest punct al show-ului vor trăi momente intense alături de Andrei, pentru a-l convinge definitiv că ele sunt ceea ce-și dorește.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata