Breaking news

Bucuria doamnelor: Stiletto cu toc subțire sau cu toc gros!

loading...

Pantofii, ca și diamantele, sunt la fel de prețioși pentru o femeie. În garderoba unei doamne se vor găsi întotdeauna cel puțin opt perechi de pantofi, însă mereu se va afla în imposibilitatea de a alege ce să încalțe în ziua respectivă. La fel și cu hainele. Acum este sezonul în care nu trebuie să facă rabat de la modă!

pantofi stilettoDoamnele și domnișoarele au renunțat la bocanci, ghete și cizme, și au dat iama în magazine pentru a-și înnoi garderoba de primăvară-vară. Balerinii și stiletto cu toc subțire, dar și cei cu toc gros sunt vedetele acestui sezon, iar cei de la www.sabrine.ro au o gamă variată de astfel de articole, și în multe nuanțe, potrivite pentru orice fel de ieșire.

Pantofii cu bot ascuțit și toc gros înalt sunt ideali pentru birou, evenimente și chiar și club. Acest model de stiletto are avantajele pe care le caută toate femeile atunci când intră într-un magazin și decid să-și cumpere o pereche: sunt extrem de comozi și de versatili.

Îi combini la orice ținută și-i poți purta cam toată ziua, fără să te vaiți seara că te doare spatele sau gleznele! Și asta datorită tocului care face toți banii! Culmea, prețul este mic! Astfel de conduri, efectuați din piele de bună calitate, costă doar 279 de lei la cei de la Sabrine. Apropo, specialiștii în modă recomandă acest tip de pantof și celor care au circumferința gleznei mai mare, întrucât dau impresia de picior lung și mai subțire.

Bineînțeles, stiletto clasic, cel un tocul subțire, este vedetă și anul acesta și, probabil, nu se vor “duce” nici anul viitor, pentru că designerii îl reinventează și-l propun în diferite culori și cu tot felul de “arhitecturi”. Spre exemplu, un stiletto cu baretă fină și o cataramă la fel, vor pune mereu în evidență o femeie. Nu se poartă de nevoie, ci de plăcere! @Sabrine propune trei modele: pe cel cu imprimeu de șarpe auriu, cu decupaj pe laterale, sau cu baretă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata