Breaking news

Brenciu caută cu lanterna tatuajul din zona lombară a unei concurente X Factor

loading...

Horia Brenciu se dă în stambă la audițiile X Factor și se pune să caute cu lanterna, în zona lombară, tatuajul unei concurente venite la concursul Antena 1.

horia brenciu - lanterna - tatuajAtunci când te prezinţi în faţa juraţilor „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, trebuie să fii pregătit pentru orice.

A simţit-o pe pielea ei Crina, o concurentă de 27 de ani, din Mangalia, pe care showmanul Horia Brenciu a chemat-o la masa juriului pentru a-i număra tatuajele.

Tânăra a mărturisit că are nu mai puţin de cinci tatuaje.

„E ca un drog această artă, dacă ţi-ai făcut unul, clar vrei să continui”, le-a spus ea juraţilor.

Le-a arătat notele muzicale, tatuate după ureche, zona şoldurilor unde îi avea desenaţi pe părinţii ei, zodia sa, pe gambă, iar următorul le-a spus că este într-o zonă în care nu poate fi arătat, mai exact în zona lombară.

Lui Horia Brenciu însă nu poţi să-i spui că nu este posibil ceva, aşa că juratul a reacţionat imediat. „Lasă că mă uit eu”, i-a spui showmanul, care şi-a luat şi telefonul să poată vedea mai bine.

E drept, l-a ajutat şi ţinuta tinerei domnişoare, o rochiţă colorată cu spatele gol. Ştefan Bănică nu a ratat momentul să facă o glumă: „Domnule doctor, e grav?”, l-a întrebat acesta pe colegul său de juriu.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, de la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata