Breaking news

Brățările nautice, noul accesoriu vestimentar care face valuri și în România

loading...

Constantin Opriș, matinalul de la The Money Channel și Bianca Constantin, Miss Univers România 2009, au adus în premieră, în România celebrele brățări nautice, ultima fiță în materie de accesoriu vestimentar. 

bratari nauticeMania brățărilor nautice cuprinde și România. Dintr-o întâmplare, Constantin Opriș este promotorul acestor accesorii vestimentare în România.

Povestea brățărilor nautice a început la mare, pe mare, în timp ce am realizat câteva ediții cu o emisiune dedicată sporturilor nautice și din dorința de a purta accesorii care să se îmbine cu marea și sportul practicat pe mare – yachting, flyboard, kite sau skijet-stand-up jet”,  a declarat Constantin Opriș, pentru exclusivNEWS.ro.

Brățările Nautice sunt pentru cei care iubesc marea, yachtingul și sailingul dar și petrecerile de pe plajă, unde vor să se facă remarcați purtând accesorii unice!

Brățările Nautice sunt realizate în totalitate din materiale de înaltă calitate, folosite în yachting și sailing, cum ar fi: parame (frânghii susținere) și bride ( încuietori speciale).

Pe lângă brățări nautice, puteți alege și alte produse precum brelocurile pentru chei. Constantin Opriș spune că urmează să dezvolte și o gamă de produse pentru câini și pisici, alcătuită din zgardă și lesă, toate realizate din materiale speciale folosite în lumea yachtingului.

Comenzile se fac pe pagina de facebook – Brățări Nautice, iar prețurile pornesc de la 10 euro.

bratara nautica

 

loading...
1 Comentariu
  1. radu spune

    Vreau si eu sa fac bratari nautice. imi puteti spune cum as putea incepe o astfel de afacere?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata