Breaking news

Bomba anului 2014 | Andreea Marin s-a căsătorit cu turcul Tuncay Ozturk

loading...

Andreea Marin oferă românilor prima surpriză bombă pe 2014, a devenit sultana turcului Tuncay Ozturk. Anunțul căsătoriei celor doi a fost făcut de turc pe pagina sa de facebook.

andreea marin si tuncay ozturkAndreea Marin continuă să ofere surprize-surprize românilor chiar în primele zile din 2014.

La nici un an de la divorțul de Ștefan Bănică Junior, diva surprizelor s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul privind mariajul a fost făcut de turc pe pagina lui de Facebook.

Dragi prieteni, Am o relație foarte bună cu Andreea până acum. Întotdeauna am vrut ca această relație să stea departe de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce privește intimitatea noastră. Suntem amândoi persoane mature. Și în fiecare etapă avem în vedere nu numai pe noi, ci, de asemenea, familia noastră. Am introdus-o în viața mea pe Andreea ca logodnica mea. Și acum este o onoare pentru mine să împărtășesc cu voi toți căsătoria noastră. Eu voi fi întotdeauna mândru de a avea lângă mine o astfel de femeie minunată ca soție. Vă mulțumim pentru dorințele voastre bune și noi ani fericiți”, a scris  Tuncay Ozturk, în limba engleză pe facebook.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk se află în vacanţă în Qatar. Dacă informația se confirmă 100%, ar fi pentru a treia oară când Andreea Marin se căsătorește, după mariajul cu avocatul Cristian Gheorghiţă(1995-1998) și cel cu Ștefan Bănică Junior (ianuarie 2006 – decembrie 2007).

Interesant este faptul că Andreea Marin alege să anunțe ultimele două căsătorii și divorțul, în luna ianuarie. Și atât divorțul de Bănică cât și căsătoria cu turcul au fost anunțate pe facebook.

loading...
1 Comentariu
  1. Mona-ligia Barariu spune

    Este dreptul fiecarei femei sa-si aleaga destinul si partenerul cu care isi petrece tot restul vietii.Eu sincer o admir pe aceasta mare diva pentru taria de caracter cu care a trecut peste pragurile grele ale vietii!Eu o gasesc pe Andreea Marin o femeie inteligenta si frumoasa care stio ce vrea de la viata si care a stiut pentru ce lupta si pentru tenacitatea cu care si-a indeplinit idealurile

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata