Breaking news

Bianca Matei, o studentă obişnuită, a devenit imaginea noii colecţii a designerului Adela Diaconu

loading...

Fotograful Tibi Kisgyorgy, hairstylistul Ciprian Vaida, make-up artistul Diana Ursu şi Adela Diaconu au transformat-o într-un star pe câştigătoarea  concursului „Câştigă un look de vedetă”. Acest look de 5 stele a fost  realizat şi promovat de profesioniştii în frumuseţe de la show-ul de  televiziune BV01ADE – Nova TV.

bianca matei - adela diaconu - desingerO tânăra cu trăsături deosebite a fost transformată într-un star prin machiaj, coafură şi ţinută, totul fiind surprins de obiectivul unui fotograf într-un shooting profesionist.

Câştigarea concursului i-a asigura Biancăi Matei apariţii la TV şi în presă.  Povestea Biancăi a continuat însă şi în lumina reflectoarelor, pentru că Adela Diaconu a ales-o să fie imaginea noii sale colecţii. Trăsăturile  fine, naturaleţea şi elegantă Biancăi i-au plăcut mult realizatoarei TV, considerând că se potriveşte perfect cu ţinutele elegante şi rafinate  ale noii sale colecţii. Astfel Bianca a devenit imaginea colecţiei  ”BV01ADE by Adela Diaconu” şi sigur drumul sau în modă şi televiziune  va continuă.

Alegerea Biancăi că imagine a colecţiei de modă a dus şi la schimbarea denumirii acesteia. Iniţial, Adela gândise că vedetă colecţiei sale să fie o persoană publică, însă a ales să îi  acorde această şansă câştigătoarei concursului care până atunci nu mai fusese niciodată la un shooting, machiată şi coafată de profesionişti.

Se pare că vedetă TV a pariat pe o alegere câştigătoare, pentru că Bianca s-a descurcat mai bine decât un manechin cu experienţă.  Specialiştii Bv01Ade au transformat-o pe Bianca Matei dintr-o tânăra  obişnuită, într-o apariţie elegantă şi stilată.
Titulul colecţiei, BV01ADE, reprezintă numele emisiunii ce de curând a fost premiată cu diplomă de excelenţă pentru cea mai bună şi longevivă emisiune TV de lifestyle din România. Emisiunea este difuzată în fiecare
weekend la postul Nova Tv. Realizatoarea TV le pregăteşte telespectatorilor săi noi surprize şi a dorit să demonstreze că într-o Românie în care televiziunile aleg să fie promovate foarte mult non valorile, Nova Tv şi Adela Diaconu au ales în a arată că şi o tânăra studentă eminenţa, cu o frumuseţe naturală, bun simt şi fineţe poate să răzbată şi să se afirme.

În apariţiile sale din emisiune, Adela este admirată pentru ţinutele pe care şi le creează, accesorizeaza şi lestilizează singură, colegele de breaslă şi telespectatoarele solicitându-i mereu sfaturi în materie de ţinute vestimentare. De altfel, Adela a postat deja pe fan page-ul emisiunii trucuri şi sfaturi în materie de modă, idei prin care doreşte să le consilieze pe doamne şi domnişoare în găsirea unor forme cât mai originale de exprimare prin vestimentaţie, dar fără a face rabat de la elegantă, simplitate şi esenţă clasicului. De aceea, prezentatoarea TV a şi ales că această ultima colecţie vestimentară să o dedice telespectatoarelor sale fidele.

Colecţia ”Bv01Ade by Adela Diaconu” se remarcă prin simplitate şi rafinament, conţine piese vestimentare de zi şi de seară ce pot fi transformate prin accesorii în ţinute de cocktail, şi chiar pentru evenimente sofisticate. Rochii de seară lungi şi preţioase, salopete, deux pieces-uri, rochii de zi… un mix de ţinute prin care Adela a încercat să îşi valorifice stiulul ce a consacrat-o în TV şi pentru care este admirată de alte femei.

Cine este nouă imagine a colecţiei “BV01ADE”?

Bianca Matei este studentă la Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Sociologie şi Comunicare, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Este pasionată de domeniul media, în special de  televiziune şi producţia de televiziue, dar atrasă şi de mijloacele de promovare: publicitate şi advertising, Relaţiile Publice. Îşi doreşte foarte mult să lucreze în multe dintre domeniile aferente specializării pe care a urmat-o.

Hobby-ul ei este machiajul, pe care l-a descoperit odată cu momentul în care a pus mâna pe creioanele de ochi şi pe rujurile mamei sale. Tot ce ştie în domeniul machiajului şi cosmeticii a învăţat singură, investind în primul rând timp pentru a-şi culege informaţii de pe internet sau din reviste de specialitate, şi apoi punând suflet de fiecare dată când exersa.

Chiar dacă poate sună a clişeu, este pasionată de frumos. Frumosul pe care îl caută Bianca se găseşte oriunde: în natură, în artă, în legăturile dintre oameni, în trăsăturile fizice ale oamenilor, dar mai ales în
personalitatea lor. Îi place să stea în locuri aglomerate şi să observ reacţiile oamenilor , modul în care ei interacţionează, îi place să le surprindă gesturile, zâmbetele, privirile. Îşi doreşte mult să poată călători în întreagălume – nu doar pentru a observă frumuseţea locurilor, ci şi pentru a învaţă câte ceva din fiecare cultură. Îşi ghidează viaţă după spusele unui mare gânditor, Mahatma Gandhi: “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata