Breaking news

Bianca Drăgușanu, declarație bombă despre performanțele sexuale ale lui Adi Cristea

loading...

Bianca Drăgușanu, proaspăt căsătorită civil și religios cu Victor Slav, îl ridica în slăvit pe fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Despre care spunea prietenelor sale că acesta este un vibrator cald pentru ea.

adi cristea si bianca dragusanuCând vine vorba de performanțele sexuale ale lui Adrian Cristea, Bianca are doar cuvinte de laudă. Bianca lui Bote spunea în 2010 despre fotbalist că pentru ea este doar un vibrator cald. Adică vroia să sublinieze faptul că o satisface din plin.

Și că el fusese primul bărbat care a reușit să o facă să se simtă atât de bine în pat. Partidele de amor cu Cristea erau o adevărată binecuvântare pentru Bianca, mai ales că aceasta a povestit că avea nevoie după despărțirea de Botezatu.

Bianca povestea cu lux de amănunte, prietenelor sale, cum presta la orizontală, Prințul și cum reușea să o facă să se simtă bine chiar și când erau certați. Era de ajuns ca fotbalistul să se dezbrace gol pușcă și roșcata era în al nouălea cer.

Adi Cristea s-a lăudat singur pe net, cu dotarea din cauză căreia este poreclit ”Castravetele”, întrucât fotbalistul s-a fotografiat singur, gol pușcă, arătând la toată țara cu ce o făcea fericită pe Drăgușanca.

Deși aprecia performanțele sale sexuale și faptul că o făcea fericită în pat, Bianca Drăgușanu a ales să se mărite cu Victor Slav.

loading...
1 Comentariu
  1. io spune

    pai dac s-a ofilit castravetele….hmmmmmmmmmm

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata