Breaking news

Bianca Drăgușanu, damă de companie cu tarif de 500 de euro pe noapte

loading...

Bianca Drăgușanu, fostă asistentă tv și iubită a lui Bote, și actuală soție a lui Victor Slav, pare să aibă un trecut tumultos. Aceasta ar fi lucrat în 2008 ca damă de companie cu tarif de lux.

bianca dragusanuÎn urmă cu cinci ani, când încă nu devenise Blonda lui Bote sau iubita lui Adi Cristea, Bianca Drăgușanu și-ar fi câștigat existența ca damă de companie. Tariful, unul pe măsură, 500 de euro pe noapte.

Un clujean a declarat pentru site-ul newscluj.wordpress.com, că a fost cu Bianca Drăgușanu la nunta fiicei lui Urasi Bella. Bărbatul spune că a pescuito pe Drăgușanca dintr-un catalog al unei agenții de profil din București.

În 2008, aveam o perioadă bună în viața mea, burlăcie, bani și îmi permiteam orice. Trebuia să merg la nunta Andreei, fiica lui Urasi Bella și m-am decis să rup gura târgului cu o femeie tare. Un prieten mi-a recomandat o agenție din București ce pune la dispoziția bărbaților dame de companie. Am intrat pe un site și de acolo am ales-o pentru că mi s-a părut că arăta cel mai bine dintre cele disponibile”, a declarat clujeanul pentru newscluj.wordpress.com.

Ca să beneficieze de serviciile Biancă Drăgușanu, clujeanul a scos bani frumoși din buzunar. Nu i-ar fi părut rău de ei, dacă Drăgușanca venea îmbrăcată ca pentru nuntă și nu ca pentru centură.

Am plătit biletele de avion, în jur de 6 milioane, de la București la Cluj Napoca și invers, cazarea la Oprea Plaza și 500 de euro agenției care mi-a trimis-o. Când a intrat în sala de nuntă am avut un șoc. Era îmbrăcată ca de o plimbare în parc. Bianca era într-o salopetă tip pantaloni scurți. Am întrebat-o de ce a venit așa iar răspunsul ei a fost că cei de la agenție nu i-au comunicat că va ajunge la o nuntă și nu și-a luat o rochie.  Nu am putut sta să mă etalez cu ea la eveniment că îmi era rușine. Am luat-o și am plecat în cameră cu ea, după ce i-am făcut cunoștință cu câteva persoane mai apropiate. Am întreținut relații sexuale cu aceasta, oral și anal”  a mai povestit bărbatul sub protecția anonimatului.

Contactat telefonic de newscluj.wordpress.com, Urasi Bella, a confirmat prezența Biancăi Drăgușanu la nunta fiicei sale.

Mircea N Stoian, fost coleg cu Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Un show păcătos” de la Antena 1, a declarat că nunta ei cu Victor Slav este o făcătură doar un contract de imagine și că divorțul este planificat pentru luna ianuarie 2014.

loading...
4 Comentarii
 1. Eu Spanac spune

  pescuit-o, nu pescuito

  si ce sursa de incredere este un site de stiri pe wordpress.com?
  nu ca duduia n-ar fi fost o centurista mai spalata…

 2. Salveaza Monumentul spune

  poate era o acuzatie 🙂

 3. Florin Vfs spune

  Sincer sa fiu eu nu cred ca asta a platit 500 euro 🙂 O fi aparut la nunta respectiva dar nu in ipostaza expusa aici.

 4. Augustin Laurentiu Duta spune

  oooo mare zdreanta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata