Breaking news

Bianca Drăguşanu cea mai mediatizată „vedetă” în mass-media

loading...

Conform unui clasament privind aparițiile vedetelor tv în ziare și reviste,  Bianca Drăguşanu se clasează pe primul loc, cu 2,329 apariții în presa scrisă.

bianca-dragusanu-sexSexy-asistenta lui Dan Capatos conduce detaşat topul celor mai mediatizate femei din lumea mondenă, cu 2.329 de apariţii în 92 de surse media, fiind urmată, la mare distanţă, de Monica Columbeanu, cu 1.427 de apariţii în 91 de surse media, conform unui studiu realizat de revisa MediaIQ.

Pe cel de-al treilea loc în topul celor mai mediatizate vedete feminine se află Paula Seling, cu 981 de apariţii. Cel mai mare volum de ştiri în ceea ce o priveşte a fost înregistrat în luna mai a acestui an, când îndrăgita cântăreaţă a participat în finala Eurovision.

Mihaela Rădulescu ocupă acum poziţia a patra, cu 907 apariţii în 97 de surse media, iar pe locul cinci se situează, Daniela Crudu – 781 de apariţii în 61 de surse -, frumoasa brunetă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

MediaIQ, proiect lansat în luna februarie a acestui an, este deţinut de Alin Zăinescu (antreprenor în on-line) şi monitorizează peste 600 de surse media, de la site-urile principalelor cotidiene naţionale şi locale, bloguri, agenţii de presă, până la variantele on-line ale principalelor televiziuni autohtone.

O vedetă despre care s-a vorbit mai puţin în ultimele luni este Andreea Mantea (locul 19), cu 254 de apariţii în 47 de surse media autohton, prezentatoarea TV a înregistrat o scădere cu aproximativ 19% a numărului de articole de presă (adică 65 de apariţii mai puţin faţă de perioada precedentă monitorizării).

Pe ultimele locuri s-au clasat Carmen Brumă, cu 123 de apariţii, Cristina Rus (118) şi Bianca Brad, cu doar 56 de apariţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata