Breaking news

Bendeac poartã kiltul la fel ca scoţienii. Adică fără lenjerie intimã

loading...

Juratul „România Danseazã”, Mihai Bendeac, face senzaţie cu fiecare apariţie a sa, iar preselecţiile talent show-ului nu au fãcut excepţie.

bendeac - kiltBendeac i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte când a apãrut pe scenã purtând kilt. Şi nu oricum, ci cum îl poartã scoţienii, adicã… fãrã lenjerie intimã. Uite când a fost nevoit sã mãrturiseascã asta.

Cel de-al doilea episod al talent show-ului „România Danseazã”, difuzat sâmbãta aceasta, de la 20:30,  la Antena 1 va aduce în faţa telespectatorilor noi numere excepţionale de dans.

Printre ei şi cea mai longevivã trupã de breakdance de la noi, alãturi de care CRBL a participat la un concurs internaţional de dans. Unul dintre concurenţi a reuşit sã îi uimeascã pe toţi cu momentul inedit în care îşi punea piciorul dupã cap, chiar dintr-o mişcare de dans.

Pentru cã Monica şi-a dorit sã revadã momentul, Jorge şi-a fãut apariţia şi a spus cã vrea sã facã şi el asta, dar doar dacã îl acompaniazã şi Mihai.

Acesta a fost momentul în care actorul a sãrit ca ars de la masa juriului „Frãţioare, n-am chiloţi pe mine!” a tunat acesta. Întregul moment va putea fi urmãrit astã searã, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata